Moda

U KNEZ MIHAILOVOJ SE NAPRAVILA GUŽVA, POJAVILA SE I SINDINA ĆERKA: Niko nije znao šta da očekuje - desio se spektakl! (FOTO)

Modni performans oduševio je ceo Beograd.

13.10.2024 20:25

U KNEZ MIHAILOVOJ SE NAPRAVILA GUŽVA, POJAVILA SE I SINDINA ĆERKA: Niko nije znao šta da očekuje - desio se spektakl! (FOTO)
Miha Kategat

Prethodne večeri Knez Mihailova ulica postala je srce jedinstvenog modnog događaja. Foto-studio "Zastava je pala na nas", u saradnji sa koncept storom Amor, priredio je modni performans "Ljubav je pala na nas", koji je posetioce uveo iza scene i omogućio im da osete uzbuđenje priprema
pred samu modnu reviju.

Ovaj događaj pružio je jedinstven uvid u proces nastanka modne čarolije, od isprobavanja kreacija, šminkanja i kreiranja frizura, do samog trenutka kada su modeli prošetali pistom, koja je ovoga puta bila Knez Mihailova ulica.

Jovana Anušić, direktorka foto-studija "Zastava je pala na nas", istakla je ogromno interesovanje publike:

- Već od 15 časova, veliki broj prolaznika i znatiželjnih posetilaca okupio se da prati probu na ulici. Svi su snimali, fotografisali i s oduševljenjem posmatrali. Naše prostorije bile su pune već sat vremena pre početka događaja i svi su uzbuđeno posmatrali proces priprema.

Kreacije dizajnerki prošetale su se modnom pistom u glavnoj ulici srpske prestonice, dok su prolaznici postali deo ovog neponovljivog modnog spektakla. Moda se, doslovno, spustila među ljude, donoseći glamur, uzbuđenje i raskoš u srcu grada. Posebno snažne reakcije izazvalo je pojavljivanje modela u izlogu foto studija, a mnogi su se iznenađeno zaustavljali kako bi fotografisali i snimali ovaj nesvakidašnji prizor.

Aleksandra Morača, modna kreatorka ispred Amor Concept Store-a, s oduševljenjem je izjavila:

- Presrećna sam što sam imala priliku da prikažem svoj rad na ovako jedinstven i originalan način. Ovaj performans je pokazao da moda može biti dostupna svima, a atmosfera je bila nezaboravna.

Posebnu pažnju i ovacije publike izazvao je izlazak na modnu pistu Ivane Stamenković Sindi i njene ćerke Petre, koje su zatvorile reviju noseći identične haljine.

- Večeras je bio prvi Petrin izlazak na modnu pistu. Iako, ona želi da gradi karijeru individualno, "Ljubav je pala na nas" je još jedan od fenomenalnih projekata foto-studija "Zastava je pala na nas", i rado smo se odazvale pozivu. Atmosfera je bila fantastična, izjavila je Ivana Stamenković Sindi.

Ovaj modni performans ostavio je snažan utisak na sve prisutne, spajajući modu i grad u jedno dinamično i glamurozno iskustvo koje će se dugo pamtiti.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)