Moda

ALEKSANDRA JEFTANOVIĆ OTKRILA DEKOLTE, SUKNJA NIKAD KRAĆA! Ko bi se još usudio da ponese ovakvu haljinu? (VIDEO)

Popularna voditelja privlači sve poglede gde god da se pojavi.

06.10.2024 17:30

ALEKSANDRA JEFTANOVIĆ OTKRILA DEKOLTE, SUKNJA NIKAD KRAĆA! Ko bi se još usudio da ponese ovakvu haljinu? (VIDEO)
Instagram-aleksandra.jeftanovic

Voditeljka Aleksandra Jeftanović sitno broji do 49-og rođendana, a na pragu šeste decenije retko ko bi joj dao godine koje ima. Izgleda da šta god da obuče, bio to markiran i papreno skup ili finansijski sasvim pristupačan komad garderobe, na njoj to dobija magijsku moć. To je bio dovoljan razlog da je zapaze kao damu istančanog stila, pa je nedavno zvanično postala i deo Armani tima.

Aleksandra je poznata kao retko koja dama koja obožava da ponese unikatne i pomalo neobične komade garderobe. Ovoga puta opredelila se za crnu malu haljinu, neobičnog kroja. Kreacija je u gornjem delu bila u vidu korseta, u kome je dekolte bio prilično dubok, dok je donji deo izuzetno interesantan.

Suknja je imala nabore sa strane, baš kao nekadašnje balske haljine, iako je mini dužine, a uz to ovalnog oboda. Haljina je tako duža napred, a kraća sa strane. Voditeljka je preko ramena ogrnula beli, duži sako ravnog kroja, a ceo stajling zaokružila je crnim salonkama visokih potpetica i belih vrhova i crnom tašnicom. Nisu izostale ni velike retro minđuše u metalik boji.

- Što se tiče sinoćne večeri... - kratko je dodala voditeljka u opisu video-snimka.

Objava je naišla na veliki broj reakcija njenih vernih fanova.

- Au bre, ima li ovo smisla?! Kidaš! - 

- Ženooooo, imaš 49 godina!!! Šta je tajna tvoje lepote? - 

- Pokidala si ponovo, kraljice - 

- Može li elegantnije?! - 

- Savršena toliko da boli! - 

- To je ta posebna energija - ređali su se hvalospevni komentari. 

Instagram-aleksandra.jeftanovic

Aleksandra Jeftanović zadala domaći zadatak svim damama koje žele da se odevaju sa stilom 

Inače, Aleksandra nerado govori o svom privatnom životu, ali je poznato da je u srećnom braku sa advokatom  Aleksandarom Švrakom, sa kojim je dobila dvoje dece. Lepoj voditeljki ovo je drugi brak, prethodno je bila udata za nekadašnjeg rukometaša Ognjena Kajganića. 

- Ja sam u 39. godini rodila Anu. Sa 20 godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim. Možda ja nju malo smaram, ali trudim se da deci ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga - priznala je voditeljka jednom prilikom za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)