Moda

GEORGINA OPET UKRALA ŠOU NA REVIJI: Bujne grudi kipe, tesna haljina otkrila baš sve - nazire se i stomačić! (VIDEO)

"Srebrna dama" sa dijamantima zasenila sve prisutne.

28.09.2024 16:00

GEORGINA OPET UKRALA ŠOU NA REVIJI: Bujne grudi kipe, tesna haljina otkrila baš sve - nazire se i stomačić! (VIDEO)
Credit: Sebastien Fremont / Starface / Profimedia

Georgina Rodrigez, ukrala je šou kada se pojavila u prvom redu Nedelje mode u Parizu. Na sebi je imala srebrnu plišanu haljinu midi dužine. Kreacija je dosezala do ispod kolena, dok je u gornjem delu imala dodatni sloj tkanine, koji je u potpunosti otkrivao njena ramena i pokazao bujno poprsje.

Nikome nije promakao dubok dekolte i haljina koja je nosila duh starog Holivuda, a koja je savršeno istakla njenu figuru i privlačne obline. Celokupan stajling upotpunila je dijamantskim visećim minđušama i impozantnom dijamantskom ogrlicom i prstenjem.

 

 

Manikir je bio u boji višnje, a uz njega je uklopila i torbu. Budući da je često kritikovana od strane modnih znalaca zbog navodnog nedostatka stila, izgleda da je u poslednje vreme odlučila da pokaže sav luksuz i eleganciju, kao i pomalo retro izgled.

Kosa joj je bila strogo zalizana u punđu, dok je i šminka bila prilično diskretna i samo je isticala njenu lepotu. Fotografije su bukvalno zapalile društvene mreže, a za nepun dan su na Instagramu dobile 2 i po miliona sviđanja. 

 

 

Usledila je salva pohvale od strane njenih fanova, kojih na Instagramu broji više od 63 miliona. Ipak pojedini su smatrali da je lepa supruga Kristijana Ronalda možda "nabacila" neko kilo, ili je možda u pitanju haljina.

- Kraljica ih je pokorila sve!

- Obaraš s nogu, kao i svaki put!

- To je prava žena, sa oblinama!

- Najzgodnija mama na svetu!

- Različito od tvog dosadašnjeg stila, ali prelepo.

- Srebrna dama!

- Kakav nakit, kakva haljina, sijaš cela!

- Haljina je malo istakla i stomačić!

- Ova žena kida!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)