Moda

OVA RUSKINJA JE SILA PRIRODE: Irina je obukla čipkanu haljinu koja više otkriva no što pokriva - POZIVA NA BLUD

Irina Šajk zna kako da namami poglede svih prisutnih.

19.09.2024 13:45

OVA RUSKINJA JE SILA PRIRODE: Irina je obukla čipkanu haljinu koja više otkriva no što pokriva - POZIVA NA BLUD
Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Irina Šajk, poznata ruska manekenka i majka jedne devojčice, zasijala je na događaju povodom 60. godišnjice Vogue Italia u saradnji sa Ray Banom, održanom u sredu uveče tokom Nedelje mode u Milanu.

Na ovom glamuroznom događaju, 38-godišnja Šajk privukla je pažnju prisutnih u prelepoj, prozirnoj crnoj haljini bez rukava i sa niskim izrezom. Haljina se protezala do poda, a Irina je dodatno istakla svoj elegantan stil i prefinjenost.

Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Irina Šajk u izazovnoj haljini

Sa savršeno ravnom frizurom, Irina je zračila samopouzdanjem i sofisticiranošću. Njena prisutnost na događaju nije samo dodatno učvrstila njen status u modnoj industriji, već je i pokazala njenu sposobnost da uvek bude u centru pažnje, bez obzira na priliku.

Glamurozni događaj okupio je mnoge istaknute ličnosti iz sveta mode, a prelepa Ruskinja se još jednom potvrdila kao jedna od vodećih figura na modnoj sceni. Očekuje se da će se njena karijera nastaviti razvijati, a njeno prisustvo na ovakvim događajima dodatno doprinosi njenoj popularnosti i uticaju u industriji.

Podsećamo, ona je trenutno, navodno, singl. Irina Šajk i Bredli Kuper započeli su svoju vezu 2015. godine i postali jedno od najprisutnijih slavnih parova u medijima. Njihova romansa je privukla veliku pažnju, posebno nakon što su dobili ćerku Leu 2017. godine. Iako su delili srećne trenutke kao porodica, njihova veza nije bila bez izazova. Par je prešao kroz razne spekulacije o razdvajanju, a 2019. godine su se konačno razdvojili, ostajući u dobrim odnosima zbog zajedničkog roditeljstva. Irina i Bredli su često isticali kako žele najbolje za svoju ćerku, što im pomaže da održavaju prijateljski odnos i dok je on u odnosu sa Điđi Hadid. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Rastko

20.09.2024 08:20

Na ŠTA poziva vidimo i sami nego ne znamo KOGA poziva ...!?