Lice

SPAVA SA FLASTEROM PREKO USTA I STEZNIKOM ZA VILICU: Rešena je da primeni drastične metode kako bi izbegla ovo! (VIDEO)

Sigurna je u efikasnost svoje "noćne rutine"!

26.07.2024 19:30

SPAVA SA FLASTEROM PREKO USTA I STEZNIKOM ZA VILICU: Rešena je da primeni drastične metode kako bi izbegla ovo! (VIDEO)
TikTok-maytexmyers

Mejt Majers (27) iz Dalasa, Amerike, uplašila se starenja iako je još u dvadesetim, a ne ide joj se ni pod nož. Iako nije kročila ni u tridesete rešila je na vreme da pokuša da zaustavi proces starenja i to na prirodan način. Iako joj treba malo vremena, dok je i sam proces zahtevniji za spavanje, njoj to ništa ne smeta, budući da je lepota mala cena za ovakvu muku.

Mejt je tako odlučila da poboljša negu kože i ubaci dodatnu večernju rutinu kako bi smanjila "duboke bore smijalice" na licu, bez pribegavanja estetskoj hirurgiji. Tako je odlučila da pre spavanja nanosi negu za kožu, stavlja flastere za oči, kapu za kosu, čak i traku za vilicu i flaster za usta.

 

@maytexmyers GOOD MORNING! Happy Sunday 🫶🏻 #morningshed #viraltiktok #morningskincare #shedding #fy #fyp EVERYTHING MENTIONED IS IN MY AMAZON SF @Veganifect_global pads @the crème shop strawberry toner @Glow Recipe hyaluronic acid + guava brughtening serum @MCoBeauty @mcobeauty_us souffle dream cream @Vacation Inc. sptriz spf @etudeofficial spf Pjs @Juicy Couture #veganifect #cleanandglow #skincareroutine #skincaretips #glowingskin #OliveYoung ♬ Fairytale landscape with fairies and butterflies(1207662) - Harmonia

 

Ova devojka je postala veoma gledana na društvenim mrežama gde deli video savete svoje "bjuti rutine". 

- Ljudi me okrivljuju da postavljam visoke standarde lepote. Takođe su mi govorili da to radim zbog muškaraca. Moj suprug se tome u početku smejao, ali sada me zove "kraljicom zaustavljanja starenja". Čak sam i na njemu isprobala flaster za čelo i traku za usta. Osećam puno više samopouzdanija otkad to radim. To je mojih dvadeset minuta ugađanja sebi uveče i lepo je imati nešto čemu se radujem - objašnjava ona, a o tome je pisao i The Sun.

 

 

Mejt kaže da je ranije loše spavala, ali od kada je uvela svoju novu bjuti rutinu, navodno, bolje spava i oseća da "može učiniti bilo što posle dobrog sna." 

Ona je otkrila flastere za ispod očiju i za čelo u februara 2023. i od tada ih stalno koristi. Iako je primetila neke početne promene, kaže da su bile kratkotrajne. 

- Videla sam neke rezultate, ali nisu trajali, pa sam znala da moram učiniti više - istakla je ona.

 

 

Tako je počela sa svojom punom rutinom u junu 2024. i sada spava sa trakom i flasterom tri puta nedeljno. 

- Imam prilično duboke bore smejalice i bila sam zabrinuta zbog podbratka pre svog venčanja. Traka za vilicu je bila poput steznika za lice. Znam da je starenje prirodno, ali želim to učiniti što gracioznije moguće - objasnila je ova devojka.

Na TikToku je podelila svoju jutarnju rutinu, gde se snimila kako skida sve sa čime je na licu te noći spavala. 

- Kada idem na spavanje prvo obavim negu kože, pričekam da upije i operem zube. Zatim stavljam flastere za ispod očiju, kapu za kosu, traku za zatezanje vilice i na kraju flaster za usta - objasnila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)