Tetka Saveta

DA LI STE IKADA OVO ZATEKLI NA GLAVI TUŠA? Hitno reagujte!

Poznati Tiktoker je podelio savet kako da očistite jedan predmet u svom domu, za koji ste možda mislili da je čist i da ne sakuplja toliku prljavštinu, i to bez ijednog dezinfeksionog sredstva i bez trljanja.

02.09.2022 13:00

DA LI STE IKADA OVO ZATEKLI NA GLAVI TUŠA? Hitno reagujte!
Foto: Shutterstock

Iako svoj dom održavate čistim i trudite se da vam nijedan detalj ne promakne, u tom poslu se upravo dešava da nam za neke stvari jednostavno ne padne napamet da očistimo. Takođe, često se za neka mesta, za koja ne mislimo da sakupljaju prljavštinu, ispostavi da su najprljavija u kući. Takvo jedno je i glava ručice na tušu na kojoj se, osim kamenca skuplja i velika količina bakterija, pa je potrebno redovno uklanjati sve nečistoće. 

Jedan Tiktoker podelio je zanimljiv video sa svima onima kojima je čistoća doma prioritet i otkrio najlakši način kako da njihov tuš zablista najboljim sjajem, i to bez ikakvog napora.

Snimak koji je objavio on je naslovio sa: "Stvari u vašem domu koje treba očistiti, a na koje zaboravljate" i zatim sa čitavim svetom podelio jedan trik, naglašavajući, pritom, da za njega nije potrebno nikakvo dezinfekciono sredstvo, niti dugotrajno ribanje glave tuša

U zumiranom snimku korisnik prikazuje kako jednostavnim trikom otklanja svu prljavštinu i kamenac koji su se tu nataložili.

Kako on tvrdi, dovoljno je napuniti kesicu alkoholnim sirćetom i ostaviti glavu tuša potopljenu u nju oko pola sata. Učiniće čuda. Umesto ribanja, taj jednostavan način uz pomoć jednog sastojka učiniće ga sjajnim i blistavim.

Za bolji efekat, najbolje je vrećicu sa sirćetom staviti oko glave tuša da rupe i okvir budu potpuno potopljeni u toj tečnosti. Pričvrstite vrećicu elastičnom trakom i najidealnije je da možda ostane tako preko noći jer će dati još bolji efekat, savetuje TikToker.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)