Tetka Saveta

KUPIO POLOVNE STVARI I U NJIMA PRONAŠAO 150.000 EVRA! Ovo je priča pravog srećnika koja će vas ipak ŠOKIRATI! (FOTO)

Tomas Heler iz Nemačke nije ni slutio šta može da mu se dogodi kada je jednog dana rešio da preko e-beya kupi polovne ormariće za kuhinju.

01.05.2022 21:00

KUPIO POLOVNE STVARI I U NJIMA PRONAŠAO 150.000 EVRA! Ovo je priča pravog srećnika koja će vas ipak ŠOKIRATI! (FOTO)
printscreen/instagram.com

Rođen pod srećnom zvezdom najbolji je opis za Tomasa Helera (50) iz nemačkog grada Biterfelda.

On je, naime, najobičniji čovek koji je jednog dana rešio da promeni kuhinjske elemente, pa je na e-beyu pronašao polovne ormariće, baš onakve kakvi mu odgovaraju.

Uredno je sve platio, ormarići su stigli i kada ih je otvorio umalo nije pao u nesvest.

Printscreen Facebook

Tomas Heler nije ni slutio da polovni ormarići koje je kupio kriju tajnu

Platio siću, dobio bogastvo

Heler je kuhinjske elemente kupio na internet aukciji i platio ih između 240 i 300 evra ne sluteći kakvo ga iznenađenje čeka. Kad su ormarići stigli u njegov dom rešio je da ih postavi u kuhinji. Otvorio je jedan od njih i primetio da on ima tajnu pregradu.

Znatiželjni Tomas je otvorio pregradu u kojoj se nalazila dobro skrivena kutija. Kad je otvorio i nju ugledao je kovertu iz koje je virila novčanica od 100 evra. Međutim, njemu nije palo na pamet da novac zadrži, već je odmah otišao u obližnju policijsku stanicu i prijavio šta je pronašao.

- Otvorili su drugi, zaključan orman, i pronašli još novca. U kovertama su uredno bile poslagane novčanice od 200 i 500 evra. Sve u svemu u ormarićima se nalazilo ukupno 150.000 - ispričao je Heler.

Skriveno blago

Policija je ubrzo utvrdila da je novac u kuhinjskim elementima skrivala žena iz Halea. Ta devedesetjednogodišnja starica otišla je u dom za stare nakon smrti supruga i potpuno zaboravila na novac koji je sakrila.

Da sve bude još zanimljivije, čovek koji je bio zadužen da u ime starice proda kuhinjske elemente nije primetio ništa sumnjivo. Sve je bilo dobro skriveno, pa niko nije imao pojma da stari, polovni ormarići kriju pravo blago.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)