Tetka Saveta

OVAKO ISPRŽITE JAJA ZA 45 SEKUNDI BEZ OKRETANJA: Trik koji svaka domaćica mora znati kada joj se žuri

Savet zlata vredan!

04.07.2024 14:30

OVAKO ISPRŽITE JAJA ZA 45 SEKUNDI BEZ OKRETANJA: Trik koji svaka domaćica mora znati kada joj se žuri
Shutterstock

Ako ste ljubitelj jaja za doručak, sigurno ste se susreli s problemom prskanja ulja ili teškoćama pri okretanju istih. Međutim, postoji trik koji vam može olakšati ovaj proces. Jedna žena je otkrila način pripreme jaja bez ikakvog nereda i prskanja ulja svuda okolo, a taj trik je postao izuzetno viralan na društvenim mrežama.

Jaja pripremljena u tosteru postala su pravi hit na društvenim mrežama nakon što je jedna žena podelila svoj genijalan trik. Mnogi korisnici društvenih mreža su oduševljeni ovom jednostavnom, ali efikasnom metodom pripreme jaja i već su počeli da dele svoja iskustva i rezultate. Ovaj trik definitivno menja način pripreme jaja i pruža jednostavno rešenje za sve one koje vole ovo jelo, i najlakše im je za pripremu kao doručak ili večeru.

shutterstock.com

Poklopac će vam pomoći da ispržite jaja za 45 sekundi

Ovaj trik će vas oduševiti

Ipak, pravi trik koji treba da poslušate tek sledi. Osim što ne treba pojačavati ringlu na najjače, ključno je i korišćenje poklopca. Za manje od jednog minuta jaja će biti spremna za jelo. Primenite sledeće.

- Pokušala sam što lakše da ispržim jaja. Prvo je ulje prskalo na sve strane, a onda sam shvatila da bih trebala da stavim poklopac. Čim sam zatvorila poklopac, u roku od 45 sekundi jaje je bilo spremno. Nije ga bilo potrebno okretati. Taman se zapeklo odozdo, a para odozgo je učinila svoje. Jaje je bilo savršeno, a sve to manje od jednog minuta - navodi jedna žena, a prenosi Story.hr.

Pixabay.com

Kako najbrže ispržiti jaja

Ako se već odlučite za ovaj trik bolje je da koristite providan poklopac, kako biste videli koliko je jaje zaista pečeno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)