Tetka Saveta

OVA DEVOJKA JE RAZBESNELA ŽENE NA MREŽAMA: Njeni saveti muškarcima izazvali su burne komentare! (FOTO+VIDEO)

Kejtlin izbor se očigledno mnogima nije dopao.

19.12.2023 17:01

OVA DEVOJKA JE RAZBESNELA ŽENE NA MREŽAMA: Njeni saveti muškarcima izazvali su burne komentare! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-honestly.kaitlyn

Novogodišnji i Božćni praznici su vreme darivanja. Mnogi muškarci imaju problem šta da poklone svojim ženama i devojkama zbog čega sve češće spas traže na društvenim mrežama. Nadaju se da će na ovaj način izbeći da kupe nešto što se njihovim lepšim polovinama neće dopasti.

Kako često ističu same dame ne vole nikakve kućne aparate, vage i knjige o mršavljenju jer se time šalje poruka da nisu dovoljno dobre u kuhinji ili nedovoljno mršave. Čak ni parfem koji se smatra za uvek lep i dobar poklon nije dobrodošao ukoliko ne pogodi baš onaj koji voli njegova dama. 

Kejtlin je Tiktokerka koja je stekla veliku popularnost na ovoj društvenoj mreži koja je posavetovala muškarce koja tri poklona da zaobiđu u širokom luku ukoliko ženama kupuju darove za Božić, piše britanski  San. Evo šta je ona navela kao nepoželjne darove.

Tiktok-honestly.kaitlyn

Umesto nakita bolje je uplatiti joj masažu

1. Nakit

Iako nakit može biti divan poklon, važno je obratiti pažnju na stil osobe kojoj ga poklanjate. Ako ne poznajete dovoljno dobro ukus vaše dame, bolje je izabrati nešto univerzalno ili pitati za mišljenje kako biste bili sigurni da će joj se poklon dopasti. Po Kejtlinom mišljenju srebrni nakit uz privezak u obliku srca je kliše, ne sviđa se svakoj ženi i svakako ga neće svaka žena nositi. S druge strane kao alternativu ona predlaže da svojoj izabranici uplatite masažu celog tela.

Tiktok-honestly.kaitlyn

Umesto seta za tuširanje vikend

2. Set za tuširanje

Prvo, moguće je da žene već imaju svoje omiljene proizvode za ličnu higijenu koje već koriste i vole. U tom slučaju, dobijanje novog seta može delovati kao suvišan poklon. Drugi mogući razlog može biti nedostatak pažnje u vezi sa ovakvim poklonom. Žene cene darove koji odražavaju pažnju i trud koji je uložen u odabir. Umesto seta za tuširanje mnogo više će ceniti vikend za dvoje ili bar jednu noć sa vama van grada.

Tiktok-honestly.kaitlyn

Umesto personalizovanog ćebeta vaučer za botoks

3. Personalizovani ćebe

Personalizovano ćebe može biti sjajan poklon za mnoge, ali nije svaka žena oduševljena ovom idejom. Može biti nepraktično ako je potrebno posebno tretiranje prilikom pranja ili ako je osetljivo na određene uslove. Ovakvo ćebe može nositi određeni nivo emotivnog tereta, posebno ako je poklon od nekog koga žena možda ne poznaje dovoljno dobro. Kejtlin smatra da umesto ćebeta sa likom svog voljenog žene bi više volele da na poklon dobiju tretman botoksom.

 

 

Snimak je dobio 36.000 sviđanja, a mnoge žene je razbesneo Kejtlin predlog broj tri tačnije ulepšavanje i peglanje bora botoksom. 

- Kada bi mi dečko poklonio tretman botoksom, verovatno više ne bi bio moj dečko.

- Iako sam starija nikada ne bih poželela botoks, a ogrlica sa srcem je divna.

- Ja baš volim sve kupke koje dobijem na poklon, ne mogu svi da priušte poklone poput tretmana botoksom.

- Već 15 godina tražim od moje porodice da mi jednom mesečno stigne cveće na adresu kao poklon, i dalje čekam…

- Obožavam personalizovane ćebad! - bili su samo neki od komentara na njen post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)