Tetka Saveta

SKIDANJE OGREBOTINA SA AUTOMOBILA UZ SAMO 2 SASTOJKA: Evo šta je potrebno da učinite kako biste svom vozilu vratili stari sjaj (VIDEO)

Bez velikih troškova i odlaska u auto-servis sanirajte nanetu štetu u samo par koraka.

04.05.2023 10:01

SKIDANJE OGREBOTINA SA AUTOMOBILA UZ SAMO 2 SASTOJKA: Evo šta je potrebno da učinite kako biste svom vozilu vratili stari sjaj (VIDEO)
shutterstock.com

Svi koji imaju automobil znaju da se u njegovo održavanje dosta ulaže pa i pored toga neretko se pojave neplanirani troškovi koji svima zadaju glavobolju. Pranje, održavanje, registracija, sve to vlasnike košta a svaki dodatni kvar ili šteta im je dodatni darac po novčaniku. Prilikom nošenja prtljaga, nekih kabastih stvari koje treba uneti u kola tokom putovanja, neretko se kod većine zadesi i neka ogrebotina na automobilu koja ostavi tragove i naruži izgled automobila.

Printscreen/TikTok/d_totti

Izgreban auto se može sanirati na jednostavan način

Nastale ogrebotine teško se saniraju pa vlasnici neretko misle da bi trebalo prefarbati auto ili odneti ga na servis gde će to sigurno biti debelo naplaćeno, ali u nadi da vrate njegov prvobitan izgled mnogi su spremni na sve.

Međutim, jedan snimak na Tiktok-u probudio je nadu vlasnicima četvorotočkaša da neku štetu mogu i sami sanirati bez velikih troškova. U snimku se sugeriše da kombinacija kokosovog ulja i sirćeta može pomoći u otklanjanju ogrebotina sa automobila, uz pomoć jedne krpe koju ćete umočiti u ovu mešvinu i njome preći izgrebanu površinu.

- Treba mi da shvatim kako to radi!-

- Skidač laka za nokte takođe može pomoći-

- Nema šanse -

- Olakšali ste mi život- 

- Ne radi uvek - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokeri su objasnili da u ovakvim situacijama može pomoći i pasta za zube, koja odlično radi svoj posao. Sredstva za dezinfekciju, takođ,e mogu ukloniti ove ogrebotine i tragove, prema rečima nekih Tiktokera. Ipak, neki su rekli da ova metoda trenutno deluje ali da na duže staze ne rešava problem. Vredi probati.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)