Tetka Saveta

BILI STE U ZABLUDI: Pogledajte kako se PRAVILNO otvara paket sa flaširanom vodom i sokovima (VIDEO)

Prestanite da cepate najlon u kojem je upakovana flaširana voda, postoji jednostavniji i pravilniji način kako se voda raspakuje.

14.11.2022 15:04

BILI STE U ZABLUDI: Pogledajte kako se PRAVILNO otvara paket sa flaširanom vodom i sokovima  (VIDEO)
shutterstock.com

Otvaranje paketa sa flaširanom vodom ili sokovima često ume da nas sve malo pomuči. Cepanje najlona  svima nam je prva opcija. Pocepate jednu stranu, pa izvučete jednu flašu, onda krenete da cepate rukama po sredini, nožem probodete neki deo pa izvlačite jednu po jednu flašu iz folije i napravite veći nered i mučenje sebi, nego što završite "posao". Tako otprilike izgleda zahvat koji se sprovodi zarad jedne flaše pića. Ipak, izgleda da je rešenje postojalo i da postoji tačan princip kako se providna folija i paket sa flaširanim pićem otvara, za koji verovatno većina nas nije ni znala. 

Sve što treba da uradite je da presečete sredinu folije i nožem provučete i sa jedne i sa druge strane, do kraja ivice postolja i kutija će se sama, automatsk,i prepoloviti na dve polovine poput vratanca frižidera. Kada se kutija otvori, flaše su regularno posložene i možete ih uzimati redom jednu po jednu. Snimak koji je obišao Tiktok i koji je pokazao kako su ga nazvali "životni trik", oduševio je i iznenadio korisnike, a mnogi su priznali kako do sada nisu mogli da zamisle da to funkcioniše na taj način.

 

 

" O Bože...zapanjujuće"

"Tajna je sa razlogom"

"Znači odavde je to moja mama naučila"

"Čekkaj, ali ako podignete to, sve će ispasti"

"Vau...želite li zlatnu medalju"

"Toliko godina radim pogrešno" , komentarisali su korisnici mreže.

I dok su neki rekli kako su trik odavno već znali, drugi su se složili da im je regularan način otvaranja prihvatljiviji, iako ulažu dodatnu snagu u to. Ipak, većina je primetila da je ovo vrlo praktična i laka metoda te da ne iziskuje vreme, a da je istovremeno na raspolaganju voda svima, dok bi po starom načinu otvaranju poslednji stigao na red za flašu posle dužeg vremena.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Baki

14.11.2022 15:52

Čime se vi bavite, pa ovo je poznato godinama kako se radi !