Tetka Saveta

DA LI DRŽITE PIRINAČ ILI PROSO U KESI KOJA SE STALNO ODVEZUJE ILI CEPA? Ovo rešenje za čistu kuhinju će vas potpuno raspametiti (VIDEO)

Jedan trik iz kuhinje za koji vam je potrebna samo plastična flaša, pravo je otkriće za sve domaćice.

10.11.2022 10:01

DA LI DRŽITE PIRINAČ ILI PROSO U KESI KOJA SE STALNO ODVEZUJE ILI CEPA? Ovo rešenje za čistu kuhinju će vas potpuno raspametiti (VIDEO)
shutterstock.com

Da li stalno otvarate fioke i vratanca kuhinjskih elemenata i u njima pronalazite prosuta rezanca, proso, brašno, pirinač ili nešto drugo sličnog sastava što najčešće držite u kesicama za zamrzivač? One mogu da budu veoma praktične, ali je poteškoća što morate da ih vezujete u čvor ili pričvršćujete gumicom za tegle, pa je najgori scenario kada se one nekako otpetljaju i naprave haos u kuhinji. Da biste lakše "upravljali" time i izbegli pravljenje nereda postoji i jednostavan trik za koji vam treba samo jedna manja plastična flaša. 

Na TikToku se pojavio genijalan snimak u kom je demonstriran trik, te je mnogim domaćicama olakšao rad u kuhinji. Potrebno je odseći gornji deo flaše, odnosno njeno grlo, zajedno sa čepom i taj deo navući na kesu dokle god možete. Odmah potom kroz otvor flaše izvucite kesu i nataknete je na grlo i poklopite čepom. Na taj način dobijate instant-rešenje za lakši pristup i korišćenje namirnice.

Snimak ovog trika oduševio je korisnike mreža, te su mnogi bili iznenađeni kreativnošću i dosetljivošću onoga ko ga je osmislio.

- Apsolutno briljantno! -

- Genijalno! -

- Šta? -

- Vau... nakon 20 godina kuvanja... -

- Sjajna ideja. Svakako ću probati sa pirinčem - nizali su se komentari.

Neki su se ipak samo ljubazno zahvalili rekavši da plastika ipak nije na njihovoj listi prioriteta u kuhinji, dok su drugi to okarakterisali kao životni trik koji im je olakšao rad u kuhinji. Neki su se pak našalili da sve cake koje se demonstriraju na TikTok mreži teško daju rezultate, ali su istakli kako su svakako spremni da probaju. 

Bonus video:

Komentari (0)