Dijeta

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE PREPOLOVILA - skinula sedam kilograma očas posla: Uživala u hrani, a istopila masti

Pevačica se pridržavala ovog jelovnika nutricioniste i rešila je problem.

26.10.2024 15:21

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE PREPOLOVILA - skinula sedam kilograma očas posla: Uživala u hrani, a istopila masti
Antonio Ahel/ATAImages

Prošle godine, javnost je bila zatečena kada je popularna pevačica Marija Šerifović podelila svoje iskustvo uspešnog mršavljenja. U periodu od mesec dana, uspela je da izgubi impresivnih sedam kilograma, a ključni faktor za postizanje ovog rezultata bila je promena njenog jelovnika.

WOSTOK PRESS/MAXPPP / Newscom / Profimedia

Marija Šerifović otkrila kako je smršala sedam kilograma


Konsultujući se sa nutricionistom, Marija je usvojila zdrave navike ishrane koje su joj donele značajne rezultate. Ujutru, pevačica je konzumirala zeleni čaj bogat katehinom, sastojkom koji podstiče sagorevanje masnih naslaga. Za doručak je birala palentu pripremljenu sa vodom i konzumirala je sa nemasnim sirom. Takođe, otkrila je da voli da doručkuje ovsene pahuljice sa voćem kao što su jabuka, kivi i suve šljive, uz dodatak nekoliko badema.

- Doručkujem palentu, koja je daleko lepša kada se sprema na puteru, ali ja je pravim na vodi i sa njom konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće - istakla je pevačica, preneo je Blic.

Takođe, voli da jede i ovsenu kašu.

- Volim i ovsene pahuljice sa jabukom, kivijem, nekoliko badema, možete da dodate i suve šljive. Kriška zdravog hleba, koji ne jedem često, vrlo je ukusna uz ćureća prsa, salatu i paradajz.

Kada je reč o ručku, Marija je istakla da uglavnom bira piletinu, svinjske krmenadle, biftek ili ribu. Važno je napomenuti da je pevačica naglasila da je izbegavala hleb, ali kada ga konzumira, birala je zdravu varijantu koju je kombinovala sa ćurećim prsima, salatom i paradajzom.

Ova iskustva Marije Šerifović pokazuju da promena ishrane može doneti značajne rezultate u procesu mršavljenja. Njen primer može poslužiti kao inspiracija mnogima koji žele da usvoje zdravije navike i postignu svoje ciljeve vezane za težinu i ishranu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)