Moda

"ŽENO, SMRŠAJ VIŠE I KAKVE SU TO ČARAPE?!" Seka Aleksić na meti jezivih napada zbog stajlinga, a mnogima je posebno zasmetao jedan detalj! (VIDEO)

Popularna pevačica objavila je video-zapis sa jednog beogradskog nastupa, ali čini se da se mnogim njenim pratiocima nije dopalo kako se stilizovala za tu priliku.

25.10.2024 15:25

"ŽENO, SMRŠAJ VIŠE I KAKVE SU TO ČARAPE?!" Seka Aleksić na meti jezivih napada zbog stajlinga, a mnogima je posebno zasmetao jedan detalj! (VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Seka Aleksić čini se da ne izlazi iz medijskog fokusa. Vole je i stari i mladi, a ono što svi najviše cene kod nje je njen glas. Takođe je poznata kao žena koja je sklona drastičnim transformacijama, a čini se da najviše voli da menja kosu. Tako je umela da ponese izrazito kratke i veoma hrabre frizure, dok je već godinama njena duga, ravna kosa, koja doseže i preko kukova, njen zaštitni znak.

Seka voli da spoji nespojive komade garderobe, a tako je bilo i na nedavnoj objavi. Naime, pevačica se opredelila za veoma eksplicitnu dugu crnu haljinu koja je više otkrivala nego pokrivala. Kreacija je u gornjem delu imala ubačen deo sasvim providnog tila koji je išao, ni manje ni više, već preko većeg dela leve dojke i dekoltea, jedva prikrivajući bradavicu.

Haljina je bila strogo pripijena uz telo, dok je u donjem delu usledio nikad dublji šlic. Tek što se završavao deo providnog tila, odmah je sledio i šlic koji je u potpunosti otkrivao Sekine noge. Na tu elegantnu i provokativnu toaletu ona je obukla mrežaste čarape, dok je ponela i kratku, kožnu jaknu koja je bila oversajz model i delovala prilično sportski. Na nogama je ponela elegantne salonke visokih potpetica.

Video sa njenog nastupa u Beogradu u rekordnom roku naišao je na više od 17.000 sviđanja, međutim, komentari su bili krajnje podeljeni. 

- Obožavam Seku kao osobu, ali pesme i stajling su joj sve lošiji s godinama.

- Najbolja pevačica ikada.

- Poslednja pesma joj jeste hit, ali kao neko ko je tako dugo na estradi potreban je temeljniji tekst. Kao kad bi Ekstra Nena pevala la la la, a ima školovan glas, nemam ništa protiv Seke, ali trebalo bi da se potrudi.

- Njoj treba ozbiljan tekst i ljubavna balada.

- Žena - majka - kraljica, blistaj Seko moja.

- Najzad drugačija šminka, svako prethodno pojavljivanje je bilo kao da je Mortiša Adams.

- Mnogo je lepa, ali stajling je prilično loš.

- Šta će ti tolika kosurina, skrati!

- Al` ste je utegli 

- Ženo, smršaj više!

- Mislim da su najgore ove čarape - kakve su to čarape, promeni stilistu! - ređale su se reakcije na pevačicin video sa nastupa.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)