Telo

PREPLANULO TELO, KOŽNE TRAKE I SAMO KAIŠ PREKO INTIME: Zbog Ivane Bum Nikolić svi zanemeli, a tek kada su ugledali grudi...! (VIDEO)

Pevačica je bez dlake na jeziku priznala šta je sve korigovala na sebi, a za telo, koje je pokazala u svom njegovom sjaju, zaslužni su, kako kaže, naporni treninzi.

23.10.2024 15:20

PREPLANULO TELO, KOŽNE TRAKE I SAMO KAIŠ PREKO INTIME: Zbog Ivane Bum Nikolić svi zanemeli, a tek kada su ugledali grudi...!     (VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Bivša članica grupe "Hurricane", pevačica Ivana Nikolić, ne prestaje da intrigira javnost. Po kuloarima su kružile glasine da možda nije bila najbolji vokal nekadašnje grupe, ali je svakako bila njegov najatraktivniji deo. Otkad je započela samostalnu karijeru rešila je da povede računa o zdravlju i izgledu, pa je rigoroznim treninzima i redukovanom ishranom i inače zgodno telo dovela do savršenstva.

Nedavno je objavila snimak koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Pozirala je u nekoj vrsti futurističkog kupaćeg kostima ili nečega što prekriva samo njene bujne grudi i intimu. Naime, u gornjem delu je nešto nalik plastičnim krilima od leptira, dok je u donjem delu spoj plastike i kožnih kaiševa koji jedva da su prikrili sve ono što ne treba da se vidi. Budući da je snimana s boka, izgledalo je kao da dole ima kaiš ili neku vrstu pojasa i ništa više.

Pevačica od obuće ima krajnje neobične čizmice koje su proslavile Lejdi Gaga i Viktorija Bekam, a odlikuje ih masivna platforma i totalno odsustvo štikle. Nikolićeva ima plavu kosu na paž sa šiškama, dok je stajling upotpunila velikim plastičnim narukvicama. Nikome nije promaklo njeno savršeno telo, a pojedini su zbog ovakvog stajlinga na tren pomislili da je u pitanju Jelena Karleuša

Komentrai nisu izostali.

- Ivka daj još neku pesmu i spot kao "Haos i Galama".

- Volimo te.

- Moj svet.

- Živa vatra.

- Kraljica!

- Karly mood! - bili su pojedini komentrai koji su istakli da ih Ivana ovim stajlingom podseća na Jelenu Karleušu.

Podsetimo, Ivana je iskreno govorila o estetskim operacijama koje je imala, naglašavajući da nikada nije bila nezadovoljna svojim izgledom.

 - Uradila sam grudi i smanjila nos, želela sam da bude manji na kameri. Nisam preterala i sada se fokusiram na treniranje i zdravu ishranu - objasnila je ona za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)