Moda

ONA IMA 75 GODINA I KAO DA STARI UNAZAD: Jede krofne, ne vežba, a izgleda nekoliko decenija mlađe, OVO JE NJENA TAJNA! (FOTO)

Čuvena dizajnerka venčanica, Vera Vang, čak i kožu minimalno neguje, tvrdeći da na poslu zna da uživa u brzoj hrani, ali i čašama votke.

19.10.2024 19:50

ONA IMA 75 GODINA I KAO DA STARI UNAZAD: Jede krofne, ne vežba,  a izgleda nekoliko decenija mlađe, OVO JE NJENA TAJNA! (FOTO)
Credit: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Najpoznatija dizajnerka venčanica na svetu, Vera Vang (75), već godinama je u centru pažnje javnosti ne samo zbog svojih savršenih haljina, već i zbog mladolikog izgleda. Ona je na polovini osme decenije, ali ima lice bez bora, telo kao u devojke i izgleda decenijama mlađe nego što joj piše u krštenici.

Mediji je često nazivaju ženom koja stari unazad ili ženskim Bendžaminom Batonom (prim. aut. slavni film sa Bred Pitom u kome Bendžamin stari unazad), pokušavajući da dokuče tajnu njene mladolikosti. I dok mnoge slavne žene ističu da sate provode u redovnoj nezi kože, strogo vode računa šta jedu i redovno vežbaju kako bi zadržale mladolik izgled, Vera radi sve suprotno, piše Page six.

- Ja sam prilično minimalistička, možda zato što sam Azijatkinja, ali zaista minimalno vodim računa o svojoj koži. Najčešće koristim sapun ili neko sredstvo za čišćenje lica, ali onih 18 preporučenih koraka u nezi nikad ne radim. Znam da je to nešto što bi trebalo da praktikujem, ali to nikad nije bio deo moje rutine - iskrena je bila Vera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Iako ima 75 godina ona tvrdi da se i dalje oseća kao dvadesetogodišnjakinja.

- Nekako sam vrlo uravnotežena kad je u pitanju mentalno zdravlje i veoma naporno radim na tome, više nego na svom fizičkom izgledu - dodala je ona.

Vera redovno privlači pažnju fotografijama u kupaćem kostimu jer ima telo bez grama viška. I dok mnoge druge slavne dame strogo vode računa o ishrani, ona jede sve ono što zapravo ne bi trebalo.

- Obožavam krofne i često ih jedem. Doduše ne baš svaki dan, ali prilično često. Povremeno u kancelariji naručimo hamburgere i brzu hranu, a volim i čašu dobre votke - kazala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Na pitanje kako onda uspeva da izgleda tako mladoliko u osmoj deceniji, slavna dizajnerka je otkrila tajnu.

- Imam kvalitetan i redovan san! Smatram da je spavanje ključno za lep i negovan izgled, ali i zdravlje. Svake noći spavam minimum osam sati, nekad i više. Ako se iz bilo kog razloga nisam dovoljno naspavala ne osećam se dobro, zato je zdrav san za mene ključan - zaključila je Vera.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)