Telo

„ŽENO, DA LI PIJEŠ KRV JEDNOROGA KAD TAKO IZGLEDAŠ?!“: Nikad ne biste pogodili koliko godina ima Vera Vang (FOTO)

Slavna dizajnerka zablistala je na dodeli BAFTA nagrada u Londonu, a njen mladalački izgled izazvao je salve komentara na mrežama

19.02.2024 12:15

„ŽENO, DA LI PIJEŠ KRV JEDNOROGA KAD TAKO IZGLEDAŠ?!“: Nikad ne biste pogodili koliko godina ima Vera Vang (FOTO)
Tanjug/by Vianney Le Caer/Invision/AP

Dizajnerka Vera Vang pojavila se sinoć na dodeli BAFTA nagrada i svojim izgledom očarala prisutne. Za ovu priliku odabrala je crno-belu kreaciju u kojoj je do izražaja došla njena vitka figura.

Vera je odabrala crni top i duge kožne rukavice u istoj boji, a oko tela joj je lelujala bela haljina koja se spuštala na pod. Dugu kosu pustila je da pada ravno, a umesto teške šminke opredelila se samo za puder, dopustivši da monohromatska kombinacija koju je odabrala vodi glavnu reč.

Zahvaljujući specifičnom modelu publika je imala prilike da vidi njen ravan stomak, a obožavaoci nisu štedeli reči hvale.

Na crvenom tepihu pojavila se sa crnim naočarima za sunce, a onda ih je skinula i odvažno pozirala, dopuštajući fotografima da uslikaju kako se hrabro nosi sa godinama.

 

 

Mnogi su ostali zaprepašćeni kad su saznali da slavna modna dizajnerka ima čak 74 godine, jer izgleda daleko mlađe.

- Vera Vang izgleda besmrtno! Kad bih izgledala upola kao ona, bila bih presrećna – prokomentarisala je jedna obožavateljka na društvenoj mreži Iks (nekadašnjem Tviteru), očigledno očarana kreatorkinim izdanjem.

- Ženo, da li piješ krv jednoroga kad u tim godinama izgledaš tako dobro?! – bio je jedan od komentara na Instagramu.

Tanjug/by Vianney Le Caer/Invision/AP

Mnogi se iznenade kad saznaju da Vera Vang ima čak 74 godine

 

U čemu je tajna Verinog mladolikog izgleda? Slavna kreatorka tvrdi da ne vodi računa o ishrani, te da veoma često jede takozvanu brzu hranu iz popularnog lanca restorana. Uz to, ne krije da obožava slatkiše.

- Sviđaju mi se krofne punjene kremom od vanile i šećerom. Sviđaju mi se i one ružičaste sa prelivom – otkrila je slavna dizajnerka za Page Six.

Fanovima na Instagramu otkrila je da njene tajne protiv starenja uključuju „posao, san, koktel sa votkom i malo sunca“.

- U suštini, radila sam ceo svoj život, tako da se zaista radilo o poslu. Mislim da vas posao održava mladim i stimulisanim. Radim jako dugo, podigla sam dve ćerke. Mislim da je zauzetost najbolji protivotrov za dobro zdravlje – rekla je Vang.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)