Zanimljivosti

OPRA VINFRI SMRŠALA 20 KILOGRAMA PA ZASENILA SVE NA ZLATNOM GLOBUSU: Voditeljka pokazala vitku liniju, a ovo je njena tajna (FOTO)

Bez operacija i izgladnjivanja.

08.01.2024 15:30

OPRA VINFRI SMRŠALA 20 KILOGRAMA PA ZASENILA SVE NA ZLATNOM GLOBUSU: Voditeljka pokazala vitku liniju, a ovo je njena tajna (FOTO)
YouTube/Printscreen

Voditeljka Opra Vinfri (68) je napravila glamurozan izlazak na crveni tepih na 81. dodeli Zlatnog globusa u Beverli Hilsu, ostavljajući sve zapanjenim svojom vitkom figurom.TV voditeljka je zablistala u elegantnoj ljubičastoj haljini dok je pozirala u hotelu.

Nakon impresivnog gubitka težine od preko 20 kilograma, mnogi su bili znatiželjni oko tajne iza njenog vitkog izgleda. Vinfri je jasno stavila do znanja da se nije oslanjala na popularne lekove za mršavljenje koji su u trendu poslednjih meseci.

Tanjug/by Jordan Strauss/Invision/AP

Opra Vinfri na dodeli Zlatnog globusa

Vinfrijeva transformacija se pripisuje njenom posvećenju prihvatanju zdravijeg načina života. Otvoreno je podelila svoje putovanje ka boljem zdravlju, naglašavajući važnost uravnotežene ishrane i redovne vežbe. Praveći održive promene u svakodnevnoj rutini, postigla je značajan napredak u svojim ciljevima mršavljenja, inspirišući mnoge svoje fanove i pratioce.

U industriji poznatoj po pritiscima vezanim za izgled, voditeljkino posvećenje samopomoći i blagostanju služi kao snažan primer. Njena odluka da se fokusira na holističko zdravlje i blagostanje, umesto da se oslanja na brza rešenja ili trendi dijete, rezonira sa pojedincima koji teže dugoročnoj vitalnosti i samopouzdanju.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)