Zanimljivosti

ONO ŠTO SU GLUMICI URADILI U BEKSTEJDŽU OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA: Sve je trajalo samo 45 sekundi, javnost je ostala u šoku! (VIDEO)

Da li biste uspeli da ovako nešto izvedete?

05.01.2024 10:00

ONO ŠTO SU GLUMICI URADILI U BEKSTEJDŽU OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA: Sve je trajalo samo 45 sekundi, javnost je ostala u šoku! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/marishawallace

Odlazak u pozorište za mnoge od nas je posebno iščekivano znajući u kakvom ćemo programu uživati sve vreme. Obrazovani glumci i pevači drže našu pažnju, a scenografija i uloge koje su nedeljama unazad uvežbavali daje poseban pečat celoj toj priči.

U jednom snimku koji se pojavio na TikTok-u i sakupio 2,4 miliona poznata glumica u američkom muzičkom pozorištu, Mariša Valas pokazala je u svega nekoliko sekundi jedan segment svog rada.

Printscreen/TikTok/marishawallace

Poznata umetnica je pokazala transaformaciju za svega 45 sekunde

U opisu objave stoji "imaš 45 sekundi da odeš iz kluba u kancelariju" te prikazuje brodvejsku glumicu kako u svom kostimu trči ka bekstejdžu da promeni odeću za narednu ulogu. Pošto je bila u kostimu pevačice i plesačice, ona se uz pomoć tima koji joj je pomogao, presvukla za svega 45 sekundi te na sebi dodala sve što treba za narednu uogu i potpuno transformisala u kancelarijsku službenicu.

Svi su vrlo smireno prišli tome, a dok se u pozadini čuo aplauz za njenu prethodnu izvedbu, Mariša je već bila spremna da stupi na pozorišnu scenu potpuno transformisana. Ovo je ljude na društvenim mrežama ostavilo bez teksta. 

 

@marishawallace F1 pit stop but make it Broadway 🏎️ Shoutout to all the backstage crews that keep the show going #theatre #theatrekid #guysanddolls #broadway #westend #musicaltheatre ♬ original sound - Marisha Wallace

 

- Najmirnija brza promena.

- Ovako zamišljam Bijons u bekstejdžu! Ona ima toliko izmenjenih stajlinga z vreme šoua.

- Moraš sve ovo da radiš i da zapamtiš tekst?

- Ovo je neverovatno! Čemu služe ta crvena svetla?

- Neverovatna si!

- Ovo me podseća da treba da popijem vode- bili su neki od komentara. 

Poznata američka glumica u mjuziklima je pratiocima rekla da pored teksta i promenjene odeće ona dobro mora da zapamti i koreografiju. Navela je kako crvena svetla koja se vide u jednom trenutku na njoj isključivo pomažu da se ne ometa publika svetlom dok ljudi iz njenog tima popravljaju njenu odeću i detalje.

Valas je poznata glumica i pevačica i radila je i u Americi i u Britaniji, te često pevala za kraljevsku porodicu. Ona je imala zapažene uspehe i velike koncerte, a dobila je nagradu za najbolju glumicu za nastup u Oklahomi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)