Zanimljivosti

GLUMICA SE NA ZLATNOM GLOBUSU POJAVILA POKRIVENOG LICA: Kada je otkrila šta skriva iza njega, svi su gledali u neverici (VIDEO)

Rozamund Pajk privukla je veliku pažnju javnosti.

08.01.2024 10:20

GLUMICA SE NA ZLATNOM GLOBUSU POJAVILA POKRIVENOG LICA: Kada je otkrila šta skriva iza njega, svi su gledali u neverici (VIDEO)
AP Photo/Christophe Ena

Dodela Zlatnih globusa, jedne od najprestižnijih nagrada u svetu kinematografije, održana je u nedelju uveče u Los Anđelesu. Trijumfovali su filmovi "Oppenheimer" i "Poor Things". Međutim, osim imena dobitnika prestižnih nagrada, fokus je bio na njihovim toaletama. 

Najviše pažnje privukla je glumica Rozamund Pajk koja je stajlingom podsećala na onaj kakav se nosi na pogreb. Crna haljina i crna mreža preko lica nije mogla da bude neprimećena među brojnim elegantnim vip zvanicama.

 

 


Zvezda "Gone girl" (44) je odmah postala istaknuta u stilu na dodeli Zlatnog globusa u nedelju u čipkastoj, potpuno crnoj kombinaciji sa fascinatorom koji se nosi preko elegantne punđe. Dok je razgovarala sa Markom Malkinom iz Varietija na crvenom tepihu, zvezda je otkrila da je nosila ukrasni pokrivač za glavu iz razloga koji nema veze sa modom. Za čipkasti dodatak, koji je zaklanjao veći deo njenog lica otkrila je da je on zapravo zaštita.

- To je zaštitni veo za tu priliku. Imala sam nesreću na skijanju tokom Božića. Nije ono što želite da znate da dolazite na Zlatni globus - objasnila je glumica.


Ona je rekla i da joj je zbog nesreće lice „potpuno smrskano“ 26. decembra, pa je pomislila u sebi "Moram nešto da uradim“. Njeno lice izgledalo je bez povreda od nesreće, koja se dogodila oko dve nedelje pre dodele nagrada, glumica je rekla da je „izlečena“ - ali je odlučila da zadrži veo.

Ovaj stajling privukao je veliku pažnju javnosti, a komentari su se samo nizali.

- Predivna i elegantna.

- O kakvim povredama je reč, ništa se ne vidi.

- Izgledaš kao na sahranu da si pošla.

- Kao za svečanu sahranu.

- Predivna si šta god da obučeš - samo su neki od komentara.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)