Zanimljivosti

EVO GDE MARIJANA MATEUS, ZORANAH I SOFIJA MILOŠEVIĆ PROVODE BOŽIĆ: Mreže se usijale od egzotičnih destinacija! (FOTO)

Dizanjerka, blogerka i manekenka rešile su da najradosnije doba godine provedu na nešto toplijim mestima.

06.01.2024 21:00

EVO GDE MARIJANA MATEUS, ZORANAH I SOFIJA MILOŠEVIĆ PROVODE BOŽIĆ: Mreže se usijale od egzotičnih destinacija! (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Dame sa svetske javne scene su rešile da dane uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika provedu na različitim destinacijama. Srećna Republika prenosi vam gde nastupajuće božićne praznike provode dizajnerka Marijana Mateus, influenserka Zorana Jovanović poznatija kao Zoranah i manekenka Sofija MIlošević.

Dizajnerka Marijana Mateus, bivša supruga Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotara Mateusa ovu Novu godinu dočekala je na luksuznoj destinaciji. Ona je uoči najluđe noći objavila fotografije iz Dubaija, a izgleda da joj se tamo toliko dopalo,da je rešila da tamo provede i Božić.

Marijana je tako nedavno objavila serija slika u kojima je u malenom teksas šortsu koji više otriva nego što pokriva. Sivu bluzu sa detaljima od bele čipke i dubokim dekolteom uparila je uz šorts, dok je ponela preko svega belo-plavu košulju na pruge, teksas veću torbu i bele kožne papuče.

 

 

Blogerka Zorana Jovanović, takođe u Dubaiju provodi najradosnije praznike, pa izgleda da je ovo mesto veoma popularno među poznatima. Ona dosta vermena provodi sa dečkom, golmanom Elojom Rumom. Eloj  je američki golman kluba Columbus Crew. Rođen je u Holandiji, dok je poreklom sa ostrva koje je u južnom delu Karipskog mora blizu severne obale Venecuele, Kuraso.

Zorana i Eloj uživaju u Dubaiju, dok Jovanovićevoj ne silazi osmeh sa lica. Ona je objavila serijal fotografija gde je među prvima ona na kojoj je sa dečkom, a na sebi ima kratku belu majicu koja otkriva njen stomak, a upraila ju je uz dugu zlatnu suknju dubokog struka.

 

 

Manekenka i životna saputnica fudbalera Luke Jovića, Sofija Milošević, poznata je po istančanom i prefinjenom načinu oblačenja. Ona je telo u odličnoj formi zadržala i posle dve trudnoće koje su se desile u kraćem vremenskom periodu. Luka i ona opredelili su se da Novu godinu dočekaju u MIlanu, Italiji. Nije jasno da li se poznati par u međuvremenu vratio za Srbiju, ali Sofija je objavila fotografije od kojih bukvlano zastaje dah.

 

 

Ona se za predstojeći praznik odlučila za bordo mini haljinicu od pliša koja je sa dugim rukavima. Manekenka je uz nju uparila bordo salonke i tamnobraon kožnu jaknu.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)