Zanimljivosti

SOFIJA MILOŠEVIĆ U PREUSKOM KORSETU: Zbog dubokog dekoltea ne sme ni da kine, ne daj bože da se nakašlje, SVE BI SE OTELO KONTROLI! (FOTO)

Manekenka se odlučila za sopstvenu kreaciju, koje mogu da ponesu samo najhrabrije i najzgodnije žene.

02.12.2023 17:00

SOFIJA MILOŠEVIĆ U PREUSKOM KORSETU: Zbog dubokog dekoltea ne sme ni da kine,  ne daj bože da se nakašlje, SVE BI SE OTELO KONTROLI! (FOTO)
ST/Vladimir Lukić

Manekenka i životna saputnica fudbalera Luke Jovića, Sofija Milošević (32), poznata je po istančanom i prefinjenom načinu oblačenja. Ona je telo u odličnoj formi zadržala i posle dve trudnoće koje su se desile u kraćem vremenskom periodu. Njena visina od čak 181 cm, duga plava kosa i svetle oči su je u samom startu izdvojile iz mase manekeni.

Sofija sa fudbalerom Lukom Jovićem ima dva sina, a sad je okrenula novi list u poslovnom smislu. Manekenka je pre nekoliko godina lanisrala svoj modni brend eksluzivnih haljina, ali čini se da je u međuvremu njen dizajn uznapredovao. Tako je ona ponela jednu od svojih haljina na nedavnom događaju. U ekskluzivnoj toaleti izgledala je poput princeze, a to je i njena zvezda vodilja. Naime, svojevremeno je Miloševićeva poručila da namerno kreira haljine koje su specifičnih materijala i desena, zato što želi da se svaka devojka koja kupi njenu haljinu oseća kao princeza.

 

 

Manekenka ima skoro 600.000 pratilaca na Instagramu, a mnogi fanovi ostali su zapanjeni njenom poslednjom objavom, i to u najpozitivnijem smislu. Sofija je ponela specifičnu kreaciju koja je cela bila od nežnog, poluprovidnog, svetlucavog materijala u krem boji. Toaleta je u gornjem delu bila u vidu korseta koji jedva da je pridržavao bujno poprsje lepe manekenke. On je pratio njenu linuju tela, a ma koliko delovao magično, poznato je da su takve korsete nosile dame početkom 19. veka. Mnoge od njih su se, pak, žalile kako u takvim korsetima bukvalno ne mogu da dišu. Ipak, Sofija izgleda da smatra da se zbog lepote vredi malo žrtvovati. Takođe, ona je kao manekenka navikla na neobične odevne kombinacije. 

Jedina opasnost ovde je vrebala da kojim nemilim slučajem grudi lepe Sofije ne "pobegnu" iz kreacije koju je ponela. Pojedini su smatrali da u ovakvoj vrsti korseta ne može ni da se diše, a situacija bi totalno izmakla kontroli ukoliko bi se Miloševićeva savila, kinula ili se nakašljala. Haljina je u donjem delu išla tik uz telo i padala skroz do zemlje. Povrh svega, imala je i manji šlep koji se vukao po podu. Dubok šlic u predelu kuka nije izostao, pa ne samo što je cela suknja bila većim delom providna, već su do izražaja došle i duge zgodne Sofijine noge. Ona je uz ovu kreaciju ponela zlatne sandale visokih potpetica i zlatan nakit, dok je dugu plavu kosu prebacila preko ramena.

- Ručno rađena haljina napravljena po meri, koja je moja kreacija - napisala je kratko Miloševićeva u opisu fotografija na Instagramu.

 

 

Fotografije su u rekordnom roku dobile blizu 10.000 sviđanja, a usledila je salva pohvala za izgled. Jedina zamerka došla je od nekolice dama koje su smatrale da je Sofije isuviše preplanula.

- Zaljubljena sam u ovu haljinu!

- Najlepša žena na svetu.

- Nije ni čudo što Jović postiže dobre rezultate, ima i zbog čega!

- Boginja lepote.

- Isuviše preplanula i preterano izblajhane kose - glasili su neki od komentara ispod Sofijine objave.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)