Zanimljivosti

81. DODELA ZLATNOG GLOBUSA: Godine su samo broj, a to pokazuju ove lepotice (FOTO)

Glumice, modeli i pevačica zablistali na crvenom tepihu.

08.01.2024 11:20

81. DODELA ZLATNOG GLOBUSA: Godine su samo broj, a to pokazuju ove lepotice (FOTO)
Tanjug/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

U Los Anđelesu održana je 81. dodela Zlatnih globusa. Filmske nagrade su gotovo očekivano otišle u ruke autora ostvarenja o kojima se pričalo tokom cele 2023. godine. Na svečanoj dodeli prestižnih priznanja u Los Anđelesu najviše nagrada je osvojio film "Openhajmer", koji je poneo pet nagrada, uključujući i glavnu. Kilijan Marfi i Robert Dauni Džunior dobili su priznanja za najbolje muške glumačke uloge, dok je Kristofer Nolan osvojio nagradu za najbolju režiju, prenosi BBC.

 

 

Međutim, ono o čemu su svi govorili jesu toalete viđene na crvenom tepihu. Laskavu titulu najlepše obučenih dama ponele su lepotice svih generacija. Dženifer Lopez je zablistala u roze pripijenoj haljini koja je laskala njenim oblinama, Margo Robi je prošetala crvenim tepihom poput Barbi, dok je Helen Miren ponovo pokazala da i dame u zrelim godinama mogu izgledati kraljevski. Hajdi Klum je ponovo pokazala zbog čega je decenijama bila suverena vladarka modnih pista.

 

 

Pažnju na Zlatnom globusu glumica Rozamund Pajk privukla je pažnju i burne komentare. Svi su, međutim, komentarisali veoma neobično izdanje. Kako su u komentarima tvrdili, glumica je odabrala toaletu kao za holivudsku sahranu, a ne svečanost.

 

 

Naime, ona je bila u crnoj haljini, a preko lica je imala crnu mrežu. Prema njenom objašnjenu, time je želela da prekrije posledice povrede koju je doživela pred novogodišnje praznike.

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)