Moda

DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK PONOVO PRED RAZVODOM? Nakon ovog poteza na dodeli Zlatnog globusa ponovo se pokrenula bolna tema (VIDEO)

Omiljeni supružnici Holivuda ponovo su privukli najviše pažnje.

08.01.2024 10:30

DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK PONOVO PRED RAZVODOM? Nakon ovog poteza na dodeli Zlatnog globusa ponovo se pokrenula bolna tema (VIDEO)
Tanjug/by Jordan Strauss/Invision/AP

Supružnici Dženifer Lopez i Ben Aflek pojavili su se na dodeli Zlatnog Globusa u Los Anđelesu i privukli veliku pažnju javnosti. Latino zvezda je izgledala besprekorno u roze haljini koja je bila pripijena uz telo i pokazivala sve njene atribute.

Glumac Ben Aflek se pojavio u klasičnom crnom smokingu i po izgledu parirao svojoj zavodljivoj supruzi. Međutim, osim izgledm pažnju su privukli i ponašanjem. 

Njih dvoje se nisu zajedno pojavili na događaju, te su izbegli i fotografisanje i komunukaciju sa novinarima. To je pokrenulo brojne lavine komentara kako ponovo ne cvetaju ruže u njihovom braku, već samo na pevačicinoj haljini.  Naime, pevačica je upitana kako zna da će ovo biti njen poslednji brak, na šta je ona dala nedefinisan odgovor.

 

 

- Zato što ponekad kad kažu da znaš, onda znaš. A drugi put kada nisi znao... takođe nisi znao. Mislim da uvek ulaziš u nešto sa najboljim namerama - rekla je Džej Lo.

Ovaj snimak postao je viralan na društvenim mrežama i jedno od glavnih tema stranih medija. Podsetimo, par je već bio u centru skandala na poslednjoj dodeli Gremija kada su se društvenim mrežama širili njihovi snimci.

Kamera je uhvatila, kako se činilo, neprijatan razgovor između njega i njegove supruge Dženifer Lopez, pa se nagađalo oko čega su se prepirali.

 

 

Sam Aflek je te večeri izgledao prilično nesrećno i gotovo nezainteresovan za sve što se oko njega dešavalo. Njegova "kisela" faca obišla je svet, pa se spekulisalo da ga je iznervirala supruga i da se par navodno razvodi iako još nisu obeležili ni prvu godišnjicu braka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)