Horoskop

PREDVIĐANJA MAJA: Ove znakove čekaju OZBILJNI PROBLEMI u narednim mesecima! Proverite da li ste među njima!

Maje su bile neverovatno precizne i tačne a za predviđanja su koristili znanje iz matematike, astronomije i astrologije

27.08.2022 09:00

PREDVIĐANJA MAJA: Ove znakove čekaju OZBILJNI PROBLEMI u narednim mesecima! Proverite da li ste među njima!
Pixabay.com

Drevna civilizacija Maja bila je izuzetno napredna na mnogim poljima od neverovatno razvijene poljoprivrede do umetnosti. Ostavili su brojna dostignuća u oblasti matematike i astronomije koje ni do danas nisu u potpunosti razjašnjene.

Maje su bili izuzetni astrolozi, a njihova predviđanja bila su neverovatno tačna. Za razliku od savremenih astrologa, oni su godinu delili na 13 perioda i svaki je nosio ime po određenoj životinji. Stručnjaci za majansku astrologiju i danas tvrde da su neprevaziđeni kad su u pitanju predviđanja zato što su kombinovali matematiku, astronomiju i astrologiju zato je teško pravilno protumačiti način na koji su oni „videli“ budućnost.

Srećna republika donosi koje znakove do kraja godine očekuje velika iskušenja. Pogledajte da li ste među njima i šta vam predviđa majanski horoskop.

MAJMUN

(10. januar - 6. februar)

Za Majmune će druga polovina 2022. biti teška i promenljiva. Predstavnici ovog znaka će biti prinuđeni da se bore sa konstantnim preprekama na polju karijere i ljubavi. Na poslu treba da se čuvaju ishitrenosti da ne donose odluke pre nego što dobro promisle. U ljubavi se suočavaju sa ljubomorom partnera pa vodite računa šta radite da vam se to vrlo brzo ne bi obilo o glavu.

ZMIJA

(2. april - 29. april)

Do kraja godine zahtevne i promišljene Zmije bi mogle da stupe u brak. Problem je što će odluku doneti razumom, a ne srcem što bi moglo da im se obije o glavu. Brak vide kao beg od sopstvenih problema a nisu svesni da će time samo napraviti još gore. Osim finansijske dobiti, ovakvi brakovi će im ozbiljno narušiti zdravlje zbog nerviranja.

VEVERICA

(30. maj - 26. jun)

Da bi izbegle nevolje u drugoj polovini 2022. Veverice moraju da kontrolišu svoje emocije kako u ljubavi, tako i u poslu. Moraju hitno da nauče da se ugrizu za jezik, da ne trče pred rudu i ništa ne presuđuju i odlučuju dok dobro ne sagledaju situaciju. U suprotnom, napraviće sebi ozbiljne probleme sa dalekosežnim posledicama.

KORNJAČE

(27. jun - 25. jul)

Naredni meseci za Kornjače će biti stresni i problematični na polju karijere i mogu se naći pred ozbiljnim problemima i izazovima. Glavni krivac za to je njihova neodlučnost pa moraju pod hitno da nauče kako da brže misle i donose odluke. Ako misle da se kroz ovu godinu provuku bez težih posledica, neophodno je da pokažu odlučnost da budu aktivne jer bi u suprotnom mogle sve da izgube.

SOVA

(18. oktobar - 14. novembar)

U drugoj polovini 2022. Sove treba da se čuvaju neprijatelja. Osobe sa kojima ste već duže vreme u sukobu radiće vam iza leđa i učiniće sve što je u njihovoj moći da vas unište. Vodite računa šta kome pričate da to ne bi došlo do ušiju vaših neprijatelja koji će to iskoristiti protiv vas. Svoje kreativne ideje čuvajte za sebe i klonite se stava ja sve najbolje znam kako ne biste dodatno provocirali one koji vam rade o glavi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)