Horoskop

MAMINI SINOVI: Horoskopski znaci koji su večita deca

Svi horoskopski znaci se nekada ponašaju kao deca, ali ova 3 znaka su najveći poslušni mamini sinovi u celom horoskopu, oprez ako naletite na njih!

18.08.2022 09:00

MAMINI SINOVI: Horoskopski znaci koji su večita deca
shutterstock.com

Svi muškarci su mamine maze, ali postoje oni izuzeci u horoskopu kojima je mama daleko iznad svih ostalih životnih prioriteta. Ukoliko se zabavljate sa nekim od ova 3 znake osećaćete konstantnu prisutnost druge žene u vašoj vezi, ali to nije bilo koja druga žena, već njegova mama.

Ma koliko se vi trudile da dobro kuvate, čistite ili savetujete svog partnera, njegova mama će uvek imati presudnu reč. Njena čorba će uvek biti slađa, a gibanica sočnija. Nije da vas nismo upozorili na vreme!

Srećna Republika otkriva i koja su to 3 horoskopska znaka koji su večita deca.

1. Rak

shutterstock.com

Mirođija u svakoj čorbi

Kada se zabavljate sa rakovima znajte da će njihove majke biti upućene u svaki detalj vaše veze. Rakovi smatraju da mami večito moraju da se jadaju na ramenu i da će ih baš ona uvek jedino utešiti i najbolje posavetovati. Rakovi čak i kada nisu sa mamom provode sate u telefonskom razgovoru sa njom.

2. Lav

Foto: Shutterstock

Mama uvek ima poslednju reč

Lav je poznat kao veoma svojeglav i samostalan horoskopski znak. Čini se da je Lav taj za koga niko ne odlučuje, niko sem njihove mame. Nikada nećete imati toliki značaj u njihovim životima zato što ulogu lavice ima samo jedna žena, koja ih je u ovom slučaju i rodila. Lavovi često idu na piće i razgovor, ali najčešće upravo sa mamom. Sa njom idu i na kolače.

3. Strelac

shutterstock.com

Najbitnija žena u njihovom životu

Strelečevi su poznati kao znak koji ne voli preterano da brine. I zašto bi kada njihova mama brine o svemu vezanim za njihov život. Ukoliko ulazite u vezu sa strelčevima odmah budite spremni da će neko drugo mišljenje imati prevlast nad vašim, i to nije mišljenje vašeg partnera, već njegove mame. O slastima nedeljnog ručka i ostalim đakonijama sa kojima se nikada ne možete meriti i da ne pričamo. Pitanje je koliko ste vi spremne na to.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)