Horoskop

PLAVI SUPERMESEC U PONEDELJAK DONOSI IZDAJU I PREVARE: Ova 3 ova znaka treba da se spreme za ljubavni krah! Biće napeto!

Evo ko treba da stegne srce i izdrži naredni period!

17.08.2024 09:01

PLAVI SUPERMESEC U PONEDELJAK DONOSI IZDAJU I PREVARE: Ova 3 ova znaka treba da se spreme za ljubavni krah! Biće napeto!
INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Uz pun Mesec u znaku Vodolije koji će se dogoditi 19. avgusta, astroloski aspekti sugerišu da će ovaj period doneti intenzivnu dramu i emocionalnu dubinu u ljubavnim životima svih horoskopskih znakova. Posebno će uticaj Plutona, planeta koja se povezuje sa dubokim transformacijama, izazvati ozbiljne preokrete u romantičnim odnosima.

Pun Mesec će doneti ne samo konjunkciju Meseca i Plutona, već i opoziciju Venere i Saturna, što će stvoriti izuzetno napetu atmosferu u ljubavnim vezama. Ova kombinacija ukazuje na moguće sukobe ili ozbiljne napetosti, dok Mars u kvadratu sa Saturnom dodatno komplikuje emocionalnu dinamiku.

Lav

Za pripadnike znaka Lava, pun Mesec će se odigrati u sektoru braka i veza, a prisustvo Plutona će doneti ozbiljan emocionalni stres. Ovaj period bi mogao doneti duboke transformacije u vašim romantičnim odnosima. Osoba iz vaše prošlosti može ponovo ući u vaš život, navodeći vas da preispitate trenutnu romansu. Setite se događaja iz februara kada je trigon aspekt između Venere, Plutona i Marsa oblikovao vaš ljubavni život. Ako ste se tokom poslednjih meseci našli u ljubavnom trouglu, sada će biti vreme da donesete važnu odluku.

Vaga

Pun Mesec će u vašem znaku osvetliti sektor romantike i sreće. Očekujte da ćete saznati nešto novo o svom partneru ili možda doneti ključnu odluku o daljem razvoju veze. Za slobodne Vage, ovaj period može doneti spoznaju da je vreme za ozbiljne promene u ljubavi. Intenzivni odnosi bi mogli postati prioritet, a mogućnost trudnoće takođe nije isključena. Venera u opoziciji sa Saturnom može ukazivati na potrebu za promenom partnera kako bi poboljšali kvalitet svog života i zdravlja.

Ribe

Za Ribe, pun Mesec se dešava u vašem sektoru tajni i prošlosti, što može doneti značajne preokrete u vašem ljubavnom životu. Opozicija Saturna i Venere naglašava potrebu za introspekcijom i suočavanje sa ličnim greškama u ljubavi. Možda ćete imati priliku da razgovarate sa psihologom, astrologom ili tarotistom, što bi moglo dovesti do važnih spoznaja. Takođe, moguće je da ćete upoznati nekoga ko će vam pomoći da podignete svoje samopouzdanje, iako su sukobi tokom ovog perioda gotovo neizbežni, prenosi Atma.hr.

Pun Mesec u Vodoliji donosi značajne izazove, ali i prilike za duboku introspekciju i promene u ljubavnim životima svih znakova. Bez obzira na sve izazove, ovaj period pruža šansu za lični rast i razvoj u oblasti odnosa.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)