Horoskop

PUN MESEC 19. AVGUSTA DONOSI PREVRAT ZA 3 ZNAKA: Budite pažljivi, opasnosti su na svakom ćošku - dok prilike ne!

Evo ko treba da se pripremi za promenu na poslovnom planu.

15.08.2024 09:01

PUN MESEC 19. AVGUSTA DONOSI PREVRAT ZA 3 ZNAKA: Budite pažljivi, opasnosti su na svakom ćošku - dok prilike ne!
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Krajem avgusta, Univerzum se priprema za spektakularan astronomski događaj koji će imati značajan uticaj na sve znakove horoskopa. Pun Mesec, koji će se dogoditi 19. avgusta u znaku Vodolije, donosi kulminaciju u mnogim aspektima naših života. Evo šta možete očekivati u zavisnosti od vašeg znaka horoskopa.

Pun Mesec u Vodoliji, koji će se odvijati 19. avgusta, biće vreme kulminacije i završetka procesa započetog u februaru. Ovaj Mesec je povezan sa timskim radom, ambicijama i planovima za budućnost. Međutim, ne zaboravite da će tokom ovog perioda Saturn i Venera biti u opoziciji, što može otežati komunikaciju sa starijim osobama ili autoritetima. Preporučuje se da izbegavate rešavanje važnih problema i izbegavate konflikte u periodu od 18. do 20. avgusta kako bi se izbegle ozbiljne posledice.

Bik

Za Bika, pun Mesec 19. avgusta osvetliće sektor karijere i statusa. Očekujte završavanje važnog ciklusa vezanog za profesionalni život. Promene u karijeri, statusu i tituli mogu se dogoditi, iako možda nisu odmah vidljive. Uticaj planete Pluton može doneti promene koje će biti povezane sa određenom uticajnom osobom. Ako ste žena, moguće je da ćete dobiti savet od muškarca koji vam predlaže promenu u profesionalnom životu kako biste se posvetili porodici.

Vodolija

Za Vodoliju, ovaj pun Mesec donosi fokalnu tačku u vašem životu. Kao znak u kojem se dešava pun Mesec, bićete u centru pažnje. Ovo je savršen trenutak za sprovođenje ličnih planova i traženje podrške od vašeg oca ili šefa. Možda ćete dobiti novu funkciju ili zadatak koji će vam omogućiti napredovanje ili čak početak samostalnog rada. Takođe, moguće je sticanje važnih titula ili sertifikata koji će biti visoko cenjeni u društvenom krugu.

Devica 

Za Device, pun Mesec će osvetliti sektor rada i zapošljavanja. Možete očekivati završavanje posla u jednom timu i prelazak na novi projekat ili poziciju. S obzirom na to da je vladar ovog punog Meseca Uran, koji se nalazi u vašem sektoru učenja i širenja, moguće je da ćete dobiti ponudu za ozbiljniju poziciju u međunarodnoj kompaniji ili da ćete biti uključeni u međunarodni projekat.

Krajem avgusta, Univerzum će nam pružiti priliku za introspekciju i završavanje starih ciklusa, dok će nas izazvati da preuzmemo inicijativu u novim projektima i zadacima. Svakom znaku donosi jedinstvene izazove i prilike, pa je važno da se pripremite i iskoristite ovaj period za postizanje ličnih i profesionalnih ciljeva.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)