Horoskop

DETALJNI VIKEND HOROSKOP ZA SVE ZNAKE: Blizancima stiže novac, Vodoliju čeka susret sa misterioznim strancem (FOTO)

Pretposlednji vikend u 2023. godini obeležiće jedinstveni kosmički uticaji koji inspirišu sve znakove Zodijaka na veliku transformaciju.

22.12.2023 09:00

DETALJNI VIKEND HOROSKOP ZA SVE ZNAKE: Blizancima stiže novac, Vodoliju čeka susret sa misterioznim strancem (FOTO)
shutterstock.com

Vladavina Jarca je počela, a sa njiom i veliko otrežnjenje koje će osetiti svi horoskopski znaci. Neko će doneti odluku da promeni pristup poslu, neko će se izboriti za bolju poziciju, neko će promeniti zastarela uverenja, a neko shvatiti da će mu je ljubav u ovom trenutku najpotrebnija.

Pogledajte šta astrolozi predviđaju svakom znaku Zodijaka za 23. i 24. decembar 2023. godine.

Ovan

Društvene okolnosti u kojima se nalazite testiraće vaše ambicije po pitanju posla, a neće biti pošteđen ni emotivni život. Osetićete veliki priliv energije i entuzijazam da mnogo toga promenite u ličnom pristupu. Ovnovi neće dozvoliti da vas osobe koje su ljubomorne i zavidne sprečavaju da ostvarite ono što ste zacrtali.

Pročitajte godišnji horoskop za 2024. za osobe rođene u znaku Ovna.

Bik

Dane vikenda provešće u osmišljavanju revolucionarnih ideja koje će vam u narednom periodu doneti obilje radosti i sreće. Iako ste po prirodi praktični, dozvolićete sebi da maštate. Shvatićete da vam je upravo ta vrsta slobode u razmišljanju bila neophodna da biste dobili ono što vam je duže vreme izmicalo iz ruku.

Pročitajte godišnji horoskop za 2024. za osobe rođene u znaku Bika.

Blizanci

Stiže period kad ćete posle dužeg vremena biti zadovoljni finansijama. Samo mali zaokret u odnosu prema poslu doneće veliku pozitivnu promenu koju ste odavno priželjkivali. Izađite sa prijateljima, čeka vas nezaboravan provod. Osoba rođena u vatrenom znaku daće sve od sebe da je primetite.

Pročitajte godišnji horoskop za 2024. za osobe rođene u znaku Blizanaca.

Rak

Vreme je za praktično razmišljanje i postavljanje temelja za naredne nedelje kad je reč o poslu. Zauzeti Rakovi će uživati u harmoničnom odnosu sa partnerom, a oni koji su slobodni shvatiće da se u njihovoj neposrednoj blizini nalazi osoba sa kojom bi mogli da ostvare sve ljubavne snove.

shutterstock.com

Pretposlednji vikend u 2023. osobama rođenim u znaku Raka je pravo vreme za postavljanje novih temelja u poslu

 

Pročitajte godišnji horoskop za 2024. za osobe rođene u znaku Raka.

Lav

Ovog vikenda ćete shvatiti koliko je važno da se povežete sa ljudima kojima ste okruženi, a koje ste prilično površno doživljavali zbog preokupiranosti drugim obavezama. Neko od njih će vas iznenaditi izuzetno toplim pristupom. Shvatićete da je ljubav svuda oko vas. Osoba u znaku Strelca želi da vas vidi.

Pročitajte godišnji horoskop za 2024. za osobe rođene u znaku Lava.

Devica

Okupirani ste poslovnim problemima, iako to sebi ne želite da priznate. Vikend ćete provesti u razgovorima sa ljudima koji mogu da vam pomognu u realizaciji poslovnih ideja koje se odavno roje u vašoj glavi. Budite otvoreni i spremni da čujete konstruktivne kritike. U emotivnim relacijama trebalo bi da spustite gard; partner se već duže vreme oseća skrajnuto i zapostavljeno.

Pročitajte godišnji horoskop za 2024. za osobe rođene u znaku Device.

Vaga

Sad kad konačno znate šta želite na poslovnom planu niko neće uspeti da vas zaustavi. Rezultati neće izostati. Opozicija Venere i Urana pomoći će vam da otkrijete skrivene namere voljene osobe ili osobe koja vam se dopada. Spremno dočekajte ovu spoznaju i ne dozvolite da vas ono što budete saznali baci u očaj. Osoba u znaku Blizanaca intenzivno misli na vas.

shutterstock.com

Vage čeka veliki poslovni uspeh

 

Pročitajte godišnji horoskop za 2024. za osobe rođene u znaku Vage.

Škorpija

Ništa vam ovog vikenda neće biti važnije od ljubavi. Iako vam se smeše dobre poslovne prilike, jedino što ćete želeti jeste da se posvetite voljenoj osobi ili da, ukoliko ste usamljeni, obnovite kontakt sa nekim iz prošlosti. Susret sa osobom koja vam se nekada dopadala može da preraste u ljubavnu priču o kakvoj ste oduvek maštali.

Pročitajte godišnji horoskop za 2024. za osobe rođene u znaku Škorpije.

Strelac

Optimistični ste i spremni da menjate sve ono što vas ne čini srećnim. Odlazak na kraće putovanje moglo bi da vam bude višestruko korisno. Uravnotežite svoju potrebu za nezavisnošću i slobodom, jer vas na drugoj strani spektra čekaju prijatna iznenađenja. Bićete iznenađeni činjenicom da neko koga ste smatrali prijateljem prema vama gaji romantična osećanja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2024. za osobe rođene u znaku Strelca.

Jarac

Hteli-ne hteli, čeka vas velika transformacija. Istražite nove dinamike odnosa sa poslovnim saradnicima, kolegama, prijateljima, članovima porodice i poznanicima. Lični rast koji počinje ovog vikenda će biti nezaustavljiv, a vi već krajem januara nećete moći da prepoznate sebe. Dobra vest je što ćete biti i te kako zadovoljni promenama koje ste napravili. Partner će se ponovo zaljubiti u vas.

Shutterstock

Jarčevi su spremni da sve ulože u lični rast

 

Pročitajte godišnji horoskop za 2024. za osobe rođene u znaku Jarca.

Vodolija

Preispitivaćete uverenja koja ste dugo principijelno negovali, a koja vam nisu donela ništa dobro. Takođe, na tapetu“ će se naći i porodični odnosi. Promene u gotovo svim segmentima života su neminovne i iako će vam teško pasti da se odreknete nekih navika, ali i nekih ljudi, shvatićete da će vam to doneti boljitak. Moguć je susret sa misterioznim strancem.

Pročitajte godišnji horoskop za 2024. za osobe rođene u znaku Vodolije.

Ribe

Prihvatite neočekivane veze, jer će vam one proširiti poglede na svet. Nagle promene u poslovnim i emotivnim odnosima možda vam ne prijaju, jer se kose sa vašim poimanjem ljubavi i poštovanja, ali shvatate da je to jedini način da zaštitite svoj integritet. Vešto ćete balansirati između autonomije i bliskosti i uživati u činjenici da ste i dalje spremni da se menjate.

Pročitajte godišnji horoskop za 2024. za osobe rođene u znaku Riba.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)