Horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP ZA JARCA ZA 2024: Otkaz i kriza preti u avgustu, ali bez brige stiže nova i bolja prilika za poslovni uspeh! (FOTO)

Izbegavajte preterano trošenje i sumnjive novčane transakcije, a višak para ostavite sa strane.

10.12.2023 09:00

GODIŠNJI HOROSKOP ZA JARCA ZA 2024: Otkaz i kriza preti u avgustu, ali bez brige stiže nova i bolja prilika za poslovni uspeh! (FOTO)
Shutterstock

Rođene u znaku Jarca očekuje veoma uzbudljiv i bogat period tokom 2024. U jednom trenutku suočiće se sa izborom od kojeg će u velikoj meri zavisiti njihova buduća sudbina. Međutim, pored iskušenja, zvezde nagoveštavaju  dovoljno prilika za razvoj i jačanje ličnog blagostanja. Uspeh će doći onima koji su spremni da reformišu sopstveni život, jer ih očekuje zanimljivi poslovni događaji, nova poznanstva, romantične avanture, a ciklus neobičnih iskustava i izazova neće vam dosaditi.

Do kraja proleća Jarčevi se mogu osloniti na naklonost Jupitera u znaku Bika, dok će tranzit Plutona u sazvežđu Vodolije probuditi romantična osećanja i neočekivanu strast tokom leta. Usled srećnih okolnosti imaćete priliku da promene sprovedete brzo čime ćete poboljšati poslovni i lični život. Dobro bo bilo da sve važne zadatke obavite do septembra jer će do novembra usled retrogradnog hoda Plutona sve ići znatno sporije i teže. 

Shutterstock

Jarčevi će imati brojne uspone i padove u poslu tokom naredne godine

POSAO

Perid zime, inače vaš omiljeni deo godine, proći će bez većih trzavica pa je pravo vreme za dublje analize i planiranje budućih poslovnih ciljeva. Bićete u prilici da promenite radno mesto ili da pokrenete sopstveni biznis ako imate takve ambicije. Važno je da se ne premišljate previše ali ni da ne odonosite ishitrene odluke.

Tokom proleća imaćete poziv prijatelja da se pridružite jednom unosnom poslu, ali ovaj poziv bi trebalo da odbijete jer će se sve završiti velikom svađom. Tokom avgusta pojedini Jarčevi će se suočiti sa neprijatnim iznenađenjima na poslu i otpuštanjem. Iako će vam se ovo u prvom trenutku očiniti kao smak sveta nemojte paničiti, univerzum vam je spremio bolje prilike za posao na kome možete da pokažete sav svoj potencijal.

Za vas je važno da ovaj period iskoristite za savladavanje novih veština i stranih jezika što će vam biti veliki plus na novom radnom mestu. Kad je u pitanju novac vi vrlo pažljivo i promišljeno baratate sa parama zbog čega, uprkos svemu, nećete ima većih oscilacija sa finansijama. Nova pozicija ili novi posao mogu vam doneti veće prihode od kojih ćete značajan deo ostaviti sa strane u svoj crni fond. Izbegavajte sumnjive novčane transakcije a posebno nemojte ulagati u nekretnine jer možete biti prevareni bez obzira koliko ste oprezni. 

shutterstock.com

Jarčevi nisu romantični po prirodi, ali ukoliko parteru budete redovno govorili koliko vam je stalo možete izbeći nesuglasice

LJUBAV

Jarčevi nisu romantični po prirodi, niti su preterano maštoviti u spavaćoj sobi ali treba da redovno govorite partneru koliko vam je stalo jer ćete na taj način izbeći mnoge nesuglasice. Slobodni pripadnici znaka teško se odlučuju da uplove u vezu, ali u 2024. imaće želju da se skrase i ozbiljno će razmišljati o budućnosti. Leto je najbolje vreme za poznanstva, ali je važno da sve bude javno i transparentno jer svaka tajnovitost u romansi vodi u propast. Pokušajte da obuzdate svoju narav i da izbegavate sukobe sa partnerom, pokažite više tolerancije i uzdržite se od teških reči i vređanja jer vaše izvinjenje posle toga ništa neće značiti. 

ZDRAVLJE

Kad je u pitanju zdravlje najveći problem će vam biti pad imuniteta i pogoršanje hroničnih bolesti. Ovo možete izbeći ako se zaštitite od nepotrebnog i prekomernog stresa. Nemojte da budete lenji već barem dva puta tokom godine odradite kompletan lekarski pregled. Posebnu pažnju posvetite ishrani, uvedite što više zelenog povrća u svakodnevni meni, ograničite unos kafe i alkohola.

Pojedini Jarčevi će zbog neuravnotežene ishrane imati problem sa viškom kilograma i kožom. Posebno povedite računa o svom mentalnom zdravlju i ako se osetite slomljeno i loše potražite pomoć psihijatra. Ovo će za vas biti lekovito zato što će vas psihijatar naučiti kako da se nosite sa stresom posebno u radnom okruženju, kako da se ponašate u konfliktima i tako sprečite mnogo veće probleme. 

pexels.com

Muškarce rođene u znaku Jarca čeka dosta posla i pomake na profesionalnom planu

Horoskop muškarce

I u 2024. muškarce rođene u znaku Jarca čeka dosta posla i pomake na profesionalnom planu. Otvoriće se nove mogućnosti, a primamljive ponude će imati mlađi predstavnici znaka. U slučaju bilo kakvih dilema nemojte se libiti da potražite savet od mudre osobe kojoj verujete. Preterana posvećenost poslu uticaće na vaš ljubavni život, a oni koji budu zaslepljeni sopstvenim ambicijama mogu ostai sami jer partner neće više želeti da toleriše vaše preterano davanje poslu i potpunu iscrpljenost kod kuće. Da biste ovo izbegli jasno planirajte svaki dan i ostavite sebi prostora i za lični i ljubavni život. Tokom jeseni ne trošite previše novca čak i kad vam se čini da su to male svote jer vam je ovaj rizik potpuno nepotreban. Početkom decembra 2024. stižu dobre vesti koje će najaviti važne promene u narednoj godini. 

Shutterstock

Dobro upoznate potencijalnog partnera i ne žurite sa konačnom odlukom

Horoskop za žene

Godinu započinjete u vrtlogu sopstvenih osećanja i prosto nećete moći da odlučite kog muškarca da odaberete između više kandidata. Savet je da dobro upoznate izabranika i da ne žuri sa konačnom odlukom. Štaviše, na proleće će vam se smeši unapređenje u karijeri i poznastva sa mnogih zanimljivim muškarcima koji će vas bolje razumeti. Preporuka je da budete strpljivi i da ne žurite već da dobro promislite pre svake odluke. Za vas će 2024. biti vrlo uspešna, ali istovremeno treba da pronađete prostor za unapređenje karijere i lični rast. Ne ograničavajte se samo na ljude koje poznajete već proširite krug poznanika jer se tu kriju potencijalne šanse za lični i poslovni uspeh. Naučite da racionalno koristite svoje vreme i da bez obzira na povećanje prihoda ne trošite previše. Porodica će vam biti najveći oslonac pa ih nemojte zanemarivati, piše sajt Astrology.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)