Horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP ZA STRELCA ZA 2024: Stižu radikalni preokreti u životu, napravite listu prioriteta! (FOTO)

Ne vraćate se bivšem partneru, nema tu sreće, samo iluzija.

09.12.2023 09:00

GODIŠNJI HOROSKOP ZA STRELCA ZA 2024: Stižu radikalni preokreti u životu, napravite listu prioriteta! (FOTO)
Shutterstock

U narednoj godini samouvereni Strelčevi i vlasnici preduzeća imaće uspeha u poslu kojim se bave, a strast i ljubav će im dati energiju i optimizam u borbi sa životnim problemima. Poput neumornih ratnika Strelčevi će u  2024. nastojati da pokažu svoju efikasnost, sposobnost da rešavaju složene probleme i donose dobre.

Svi vatreni znaci pa i strelac u narednoj godini biće na periferiji uticaja velikih planeta. Nestabilan Pluton u Vodoliji će podstaći Strelca da analizira životno iskustvo i nauči nove stvari lako odbacujući zastarela uverenja. Ostaće čak i van domašaja Urana u Biku pa će imati privilegiju da srede spostveni život i ostvare sve što naume bez čekanja. Uloženi napori doneće zasluženi materijalni rezultat i moralno zadovoljstvo. 

shutterstock.com

Strelčeve očekuju dodatne obaveze na poslu, veća odgovornost ali i povišica plate

POSAO

U narednoj godini većinu Strelčeva očekuju dodatne obaveze na poslu, veća odgovornost ali i povišica plate. Savet je da ne koristite prečice kako biste došli do uspeha i da se klonite partnerstva koje vam više ne donosi korist već samo nevolje. Obratite pažnju na zavidne ljude jer će i takvih biti u vašoj blizini koji će spletkama pokušati da vam nanesu štetu. Naredna godina će biti dobra prilika da se okušate u ulozi učitelja, autora knjige, trenera i konsultanta.

Kada su u pitanju finansije u 2024. konačno ćete rešiti stare novčane probleme. Do avgusta će otplatiti sve kredite i vratiti pozajmice, pa ćete jesen iskoristiti da udovoljite sebio i kupite sve ono što odavno priželjkujete a niste mogli sebi da priuštite. Važno da znate gde su vam granice kako ne biste ponovo upali u finansijske probleme. Druga polovina godine biće povoljna za kupovinu novog automobila, kućnih aparata ili nameštaja.

Najviše novca će vam stići u poslednjem mesecu 2024. kad možete čak osvojiti i pozamašnu svotu novca u kazinu ili na igrama na sreću. Međutim, nemojte se oslanjati samo na sreću jer ulaganje para u rizične poslove uvek se loše završi. 

shutterstock.com

Naredna godina doneće vam brojne ljubavne avanture ali i suvišna očekivanja što će se završiti vašim slomljenim srcem

LJUBAV

Naredna godina doneće vam brojne ljubavne avanture ali i suvišna očekivanja što će se završiti vašim slomljenim srcem. U jednom trenutku ćete upasti u očajane pa ćete među kolegama ili poznanicima tražiti potencijalnog partnera. Već na proleće neće moći više da krijete svoja osećanja ali je savet da ne trčite pred rudi i da ne otvarate karte pre vremena.

Skloniste brzopletim potezima a brak na brzinu bi bio poguban jer vas čeka kajanje na tenane i krah posle samo nekoliko meseci, zato ne ulazite u ovakvu avanturu. Zvezde predviđaju i susret sa bivšim partnerom što će poremetiti vaš duševni mir posebno nakon njegovog nagoveštaja i spremnosti da se obnovi zajednica.

Neizvesnost nije dobra za rođene u ovom znaku jer tada prave gluposti zato se potrudite da što pre rešite sve nedoumice posebno kad shvatite da je povratak staroj ljubavi samo iluzija. Nemojte da očajavate jer vas od jeseni očekuje neobičan razvoj jednog prijateljstva i snažne emocije koje će vas prijatno iznenaditi. 

ZDRAVLJE

Vodite računa da vas negativne emocije ne dovedu u depresiju i bolest. Vi niste preosetljivi po prirodi ali u pojedinim trenucima nećete moći da izdržite stres. Spas je u balansu između posla i ličnog života i zadovoljstava. Trudite se da imate redovnu fizičku aktivnost, boravite što više u prirodi i na svežem vazduhu a izbegavajte lekove osim ako ih vam lekar nije prepisao zbog hroničnih tegoba.

Veoma je važno da u trenucima kad ste loše raspoloženi izbegavate štetne navike kao što su cigarete, alkohol ili prejedanje jer će se to loše odraziti na vaše zdravlje. Umesto toga priuštite sebi odlazak u spa centar ili na bazen jer će voda delovati lekoviti na vaše napete nerve. Dobro bi bilo da se posvetite plesu, jogi ili meditaciji kako biste održali unutrašnji balans.

Pixabay

Naredna godina za vas će biti period otkrića i novih hobija

Horoskop za muškarce

Muškarcima rođenim u znaku Strelca u 2024. predviđa odlične rezultate u poslovnoj i finansijskoj oblasti. Prirodna želja za podizanjem sopstvenih i liderskih kvaliteta pomoći će da se ostvare grandiozni planovi, posebno za one koji odluče da pokrenu sopstveni biznis. Nemojte biti tvrdoglavi i manje slušajte mišljenje drugih posebno kolega na poslu. Naredna godina za vas će biti period otkrića i novih hobija. Želeće da više putuju, istražuju svet, uče i razvijate svoje talente. Ukoliko ste nedavno stupili u bračnu zajednicu moraćete da promenite ukorenjene navike i postanete strpljiviji.Manje nevolje oko novca neće pokvariti porodični život, a zvezde ne predviđaju veće probleme. 

pexels.com

Mnoge dame će promeniti svoje prioritete i odlučiti da radikalno preokrenu svoj život

Horoskop za žene

Ovo će biti pravo vreme za brze transformacije. Ukoliko se bavite kreativnim poslom brzo ćete osetiti promene na bolje. Mnoge dame će promeniti svoje prioritete i odlučiti da radikalno preokrenu svoj život, da napuste nevoljni posao, presele se u drugu zemlju ili prekinu bolnu vezu. U 2024. godini žene treba da obrate posebnu pažnju na porodicu da poboljšaju odnose i razreše nesuglasice, a ne čekaju da problemi nestanu sami. Naredna godina damama u znaku Strelca obećava brz razvoj karijere. Važno je napravite listu prioriteta i da se fokusrirate na to. Odvojite vreme da analizirate svoja osećanja i postupke, izvučete zaključke kako biste naučili lekciju i da ne ponavljate greške. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)