Horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP ZA VODOLIJU ZA 2024: Novac će vam prolaziti kroz prste, a stres lečite na putovanjima! (FOTO)

U septembru mnoge dame u ovom znaku će doneti odluku o sudbini svoje veze ili braka.

11.12.2023 09:00

GODIŠNJI HOROSKOP ZA VODOLIJU ZA 2024: Novac će vam prolaziti kroz prste, a stres lečite na putovanjima! (FOTO)
Shutterstock

Januar će biti najmirniji mesec za Vodoliju u 2024.  već od februara biće mnogo povoljnije okolnosti za rešavanje nagomilanih problema na poslu. Ne preuzimajte više posla i odgovornosti već ostavite sebi vremena i prostora za učenje. Savet je da sve što se tiče posla naredne godine radite planski i da budete izuzetno oprezni sa dokumentacijom. Umesto da se rasplinete na više strana bolje je da se fokusirate na jedan po jedan projekat. Vodite računa kome se poveravate na poslu posebno ako imate probleme jer ćete biti pogrešno shvaćeni. 

shutterstock.com

Dame će morati da menjaju svoje stavove ako žele da postignu uspeh

POSAO

Kada je posao u pitanju naredna 2024. biće više naklonjena muškarcima nego ženama rođenim u ovom znaku. Dame će morati da menjaju svoje stavove ako žele da postignu uspeh. Odredite ciljeve u poslu i pažljivo osmislite strategiju korak po korak kako da dođete do ostavrenja zartanih planova. Kad je u pitanju novac naredne godine imaćete stabilan izvor prihoda ali i mogućnosti da dodatno zarade. Mlađi predstavnici znaka treba da se posvete davanju časova, a oni stariji da iskoriste stečeno znanje i iskustvo kako bi zaradili sa strane. Do leta bi trebalo da dobijete povećanje plate, a kao dodatni posao za vas bi bio vrlo isplativ bilo kakav biznis na internetu. Bez obzira na uvećanje prihoda ograničite sopstvenu potrošnju inače vam se može dogoditi da vam novac jednostavno prođe kroz prste i da se posle pitate šta se dogodilo i gde se potrošli poveću sumu para. Poslednjih nedelja 2024. Vodolije će verovatno imati velike novčane prihode moguće je nasledstvo ili neočekivano veliki bonus za posao koji ste uradili.

shutterstock.com

Pred vama je burna godina kad je u pitanju ljubav

LJUBAV

Kad je u pitanju ljubav pred vama je godina prepuna raznih lepih ali i onih manje lepih trenutaka. Posebno krizan period biće u septembru 2024. kada će mnoge žene rođene u ovom znaku odlučivati o sudbini dugogodišnje veze ili braka. Ali, nećete dugo samovati jer ćete u poslovnom okruženju pronaći novog potencijalnog partnera koji će vam mnogo više odgovarati. Muški predstavnici znaka biće neodoljivi u svom jedinstvenom šarmu ali neće biti preterano raspoloženi za ozbiljnije vezivanje. Avanture su sve što želite a takvo raspoloženje će vas držati do pred kraj iduće godine kad ćete se zamisliti nad sopstvenom sudb inom i poželeti nešto trajnije. važno je da napravite iskorak i izađete iz uobičajenih okvira kako biste kvalitetno poboljšali svoj emotivan život.

ZDRAVLJE

U narednoj godini nećete imati većih zdravstvenih problema. Bićete dobro raspoloženi samo povedite računa da ne nabacite višak kilograma tokom zime jer ćete imati problem da ih skinete do leta. Sredinom aprila energija će se smanjiti, što znači da je vreme za opuštanje pa bi bilo dobro da sebi priuštite mini odmor. Pokušajte da se što manje stresirate zbog poslovnih problema  a češće da se opustite u prirodi. Dobar i kvalitetan san će biti od ključne važnosti za sve Vodolije u 2024. Ukoliko budete imali prilike i novca osim odmora tokom leta bilo bi dobro da sebi priuštite više kraćih putovanja makar to bio samo predah preko vikenda u nekom spa centru. Moguće je da će se pojaviti alergijske reakcije, a imaćete i češće glavobolje zato je važno da boravite na svežem vazduhu što češće možete. 

Pixabay

Muškarci Vodolije biće više zainteresovani za kratkotrajne romanse posebno na putovanjima

Horoskop za muškarca 

Muški predstavnici Vodolije imaće razloga za optimizam. Ambicije i uporni profesionalni razvoj omogućiće vam da postignete mnogo u poslovnoj sferi. Međutim, naporan rad neće biti garancija za odlične rezultate. Treba da potražite pouzdane partnere i da pokažete lične radne veštine drugima, jer ćete teško moći da se takmiče bez samopromocije. Krajem proleća više ćete biti okrenuti ljubavnim interesovanjima nego poslu. Imaćete senzualne nemire i kratkotrajne romanse što će vama odgovarati. Putovanja će biti prava prilika da se oslobodite stega i upoznate zanimljivu osobu koja će imati potencijala da postane vaš partner krajem godine. 

shutterstock.com

Neke teške odluke čekaju vas u septembru posebno po pitanju partnerstva

Horoskop za žene

Ženama Vodolijama 2024. će doneti mnogo transformacija. Već u prvim nedeljama januara moguće su nagle promene na poslu. Nažalost, neće se svi događaji biti dobri po vas, ali nakon prihvatanja i dubokog razmišljanja shvatićete da je vaš život mnogo više od posla kojim se bavite. U prvoj polovini 2024. budite fleksibilne u komunikaciji, pristanite na po neki kompromis kako biste izbegli napetost. Na jesen vas čeka preispitavanje veze ili braka a konačnu odluku vi donosite. Šta god da odlučite sami ćete snositi i posledice svojih odluka. Krah jedne veze neće značiti čemer i jad već prilika za nešto novo i nepoznato što će otvoriti vaše vidike, piše sajt Astrology.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)