Horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP ZA RIBE ZA 2024: Privlačite novac kao magnet, a smeši vam se i pozamašan dobitak na lutriji! (FOTO)

U narednoj godini imaće zaštitu neba za smele odluke i potpunu promenu života.

12.12.2023 09:00

GODIŠNJI HOROSKOP ZA RIBE ZA 2024: Privlačite novac kao magnet, a smeši vam se i pozamašan dobitak na lutriji! (FOTO)
Shutterstock

Ribe su jedan od najmisterioznijih znakova horskopa. Oni su upečatljivi, ranjivi i ne tolerišu grubost. Najsrećniji su u svom svetu punom fantazije i kreativnosti. Rođeni su pod moćnom zaštitom Jupitera i Neptuna pa ih u 2024. očekuje brz uspon karijere jer umeju da pronađu pravi pristup kolegama i ubede šefove da su u pravu.

U narednoj godini zvezde će Ribama dati nalet snage, samopouzdanja i priličnu količinu ambicije. Iako su po prirodi mirni nekad čak i neodlučni pod naletom energije biće spremi da pokažu šta znaju i koliko vrede. U narednoj godini imaće zaštitu neba za smela dela i potpunu promenu života. Pojedini predstavnici ovog znaka izbaciće iz svog života negativne osobe, prekinuće istrošene veze sa  nedostojnim partnerima. I neće se pokajati zbog toga ni za sekund, jer intuitivno znaju da je to najbolje za njih. Pojedine Ribe iduće godine imaće priliku da promene mesto stanovanja, da se presele u novi dom ili u inostranstvo, a sve promene će biti pozitivne. 

Foto: Shutterstock

Vaše zalaganje neće proći neprimećeno pa vam zasluženo sleduje unapređenje i veća plata

POSAO

Zvezde su na vašoj strani u 2024. kada je u pitanju posao i karijera. Iskoristite svoje sposobnosti, razmišljajte unapred, ponudite orginalna rešenja i nemojte se plašiti da jasno i glasno iznesete svoje mišljenje. U prva tri meseca moraćete više puta da prilagođavate planove novonastaloj situaciji, ali uz podršku kolega uspećete da prevaziđemo prepreke i postignete veliki uspeh. Vaše zalaganje neće proći neprimećeno pa vam zasluženo sleduje unapređenje i veća plata.

U narednoj godini ključno je da pokažete hrabrost, odlučnost i samopouzdanje u svim oblastima života, posebno na poslu. Važno je da će se osećate sigurnije, jače, svesnije svog značaja i mesta u timu. Čak i ako naiđete na prepreke koje su vas ranije nervirale sad ćete lako prevazilaziti. Kad je u pitanju novac nemate razloga za brigu jer ćete tokom cele godine imati stabilne prihode. U periodu od marta do novembra imaćete šansu da uvećate bogatstvo jer ćete osim zarade dobijati bonuse i novac za honorarni rad. Ribe ove godine privlače novac kao magnet, a smeši vam se i pozamašan dobitak na lutriji. Ribe nisu opsednute novcem i najčešće ga troše bez ikakvog žaljenja, delejući ga onima kojima je potreban.

Shutterstock

Ne žurite u zagrljaj prve osobe koju sretnete već dobro procenite mogućeg partnera

LJUBAV

Naredna godina za vas će biti berićetna i na ljubavnom planu. Ribe će biti  neodoljivi suprotnom polu da će moći da osvoje i najtvrđa srca. Dugogodišnje veze i brakovi posebno će ojačati na proleće. Važno je da podržite partnera u teškim trenucima, da ne provocirate svađe već da spustite loptu i pronađete prave reči kako bi smirili situaciju. U 2024. Ribe će biti otvorenije, spremne na iskrenost, imaće poverenja u sebe i svoj izbor. Ljubav i prijateljska podrška pratiće vas tokom leta i jeseni što će  izazvati osećaj sreće u vašim grudima.

Slobodni pripadnici ovog znaka priželjkuju romansu, strast i iskrene emocije, a pravo vreme za zaljubljivanje biće u martu. Ne žurite u zagrljaj prve osobe koju sretnete već dobro procenite mogućeg partnera kako ne biste skupo platili greške. Toksične veze neće izdržati jesen jer ćete konačno naučiti da sebe stavite na prvo mesto zato što znate da ste zasluži sreću u ljubavi. 

ZDRAVLJE

Sudeći prema prognozi astrologa Ribe u narednoj godini ne očekuju veći zdravstveni problemi. Čak i ako upadnete u neraspoloženje prolećno sunce će rasterati sve oblake. Vodite računa o sebi, više šetajte, opuštajte se, provodite vreme u prirodi koja je lekovita za dušu i telo. Pravilna ishrana, dobar san i sport daće vam snagu da se uhvatite u koštac sa bilo kakvim problemom i podići vaša raspoloženje. Važno je da odustati od loših navika, da imate dnevnu rutinu i da, koliko je to moguće, izbegavate stres. Boravite što više pored vode makar samo sedeli pored reke i gledali u vodu koja na vas ima smirujuće dejstvo. 

Shutterstock

Intuicija i pažljivo promišljena odluka pomoći će vam da odlučite šta da radite

Horoskop za muškarca 

Muškarci rođeni u znaku Riba će morati da naprave ozbiljan izbor u životu - da nastave da plove istim tokom ili da potpuno promene svoju sudbinu.  Intuicija i pažljivo promišljena odluka pomoći će vam da odlučite šta da radite.Oni koji su odavno prestali da budu zadovoljni sopstvenim životom moraće, hteli to ili ne, da donesete teške odluke. Imaćete pune ruke posla pa ćete zbog umora biti nervozni ali ne zadugo. Pod uticajem zvezda neobično će lako komunicirati sa suprotnim polom, pa će mnogi predstavnici ovog znaka naredne godine pronaći ljubav svog života. Na jesen ćete možda biti manjih finansijskih problema ali će se do kraja godine sve vratiti u normalu.

shutterstock.com

Niko neće moći da odoli vašem šarmu

Horoskop za žene

Vreme je da naučite da verujete sebi, slušate svoj unutrašnji glas, intuiciju i ne predaj se mračnim mislima. Naporan rad i istrajnost će vam pomoći da dostignete viši profesionalni nivo i povećate prihode. U prvim mesecima 2024. dame ovog znaka će želeti da više komuniciraju, upoznaju nove ljude, sklapaju prijateljstva. Sve će ispasti savršeno jer ćete tokom ovog perioda biti posebno šarmantne i pričljive. U aprilu će oprostiti bivšim prijateljima pa je moguće obnavljanje nekih starih prijateljstava koja su vam nekad mnogo značila. Porodične vrednosti su posebno važne za Ribe. Odnosi sa supružnikom će postati strastveniji čak će odustati od svojih uobičajenih tvrdnji zarad harmonije sa voljenom osobom. Slobodne dame ovog znaka upoznaće partnera o kome su sanjali. Ne pokazujete oštre zube već svoju slatku stranu ukoliko želite da ova veza uspe, piše sajt Astrology. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)