Horoskop

BRIŽNOST I LJUBAV JE NJIHOVO DRUGO IME: Oni uživaju da gledaju partnera čak i kad spava!

Oni su nežne duše i kad se zaljube ruše sve granice pa ne postoji to što ne bi uradili za svoje voljeno biće.

19.07.2023 09:00

BRIŽNOST I LJUBAV JE NJIHOVO DRUGO IME: Oni uživaju da gledaju partnera čak i kad spava!
shutterstock.com

Pojedinim horoskopskim znacima ljubav je uvek u glavi, a brižnost za partnera uvek na prvom mestu. Oni su nežne duše i kad se zaljube ruše sve granice pa ne postoji to što ne bi uradili za svoje voljeno biće.

Njima je zadovoljstvo da sve podele sa partnerom, čak će ga posmatrati i dok mirno spava u njihovom naručju.

Srećna republika vam donosi koji znakovi zodijaka su najbrižniji, piše potral Pink Vila. 

Shutterstock

 

Vaga

Vage osećaju udobnost gledajući svog partnera  ako čvrsto spava. Oni cene intimna vremena i prilično su bliski sa svojim najmilijima. Često su zaokupljeni poslom i ne odvajaju vreme za izlaske, pa je ovo savršena prilika koja im donosi osćaj smirenosti i spokoja. Gledanje partnera dok spava kod ovog vazdušnog znaka stvara zaštitni instikt. Često će posrnuti za ćebetom da pokriju svoju voljenu osobu i da joj pruže osećaj sigurnosti. Ovo je za njih utešno iskustvo i predah od užurbanog načina života

Shutterstock

 

Vodolija

Iako je nekada Vodolijama teško da se povežu sa svojim partnerom ako ga ne poznaju dobro, kasnije kada uđe u posvećenu vezu, ovaj znak voli mirni način opuštanja. Ovo Vodolijama omogućava da se povežu na dubjem nivou i tako jača osećaj ljubavi i privrženosti. Gledanje u partnera pruža im veliku dozu sigurnosti i mir. Svaku njihovu zabrinutost može da ublaži samo pogled na njihovu srodnu dušu koja mirno spava. Takođe vole da čuju ako ona eventualno priča nešto u snu i govori o svojim tajnim željama.

Shutterstock

Škorpije

Škopije su orijentisane na detalje i okruženje tako da za njih predstavlja pravo zadovoljstvo analiza partnera dok spava. To im stvara posebnu radost naročito kada vide ljubavnika kako hrče  jer tako cene privlačnost svog saputnika i osećaju se zadovoljno u svom društvu. Škorpije tako stvaraju naklonost prema svom saputniku. Iako su one strastvene i intenzvne u svemu što rade svesne su da je gledanje partnera dok spava vrlo intiman i ranjiv čin i zbog toga oni se upuštaju u tako nešto samo uz pristanak.

Shutterstock

 

Lav

Lavovi pristupaju odnosima na emotivan i iskren način. Oni cene fizički dodir i čulna iskustva ali oni vole zadovoljno da gledaju svoju "bebu". Zbog sanjive i romantične prirode lavovima će se svideti gledanje jer im omogućava da se prepuste mašti i stvore jaku emocionalu vezu sa partnerom. To izaziva kod njih nežnost i divljenje a može probuditi njihovu ranjivost  svoriti osećaj intimnosti i naklonosti.

Ovaj čin pomenutim znakovima daje uvid u jedinstveno ponašanje njihove srodne duše dok spava. To može biti izraz lica, pokret, ili buncanje u snu, ali im svakako omogućava da nauče dosta o svojoj drugoj polovini.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)