Horoskop

STIŽE TURBULENTAN PERIOD KOJI SE UZDRMATI MNOGE PAROVE: Najjači udar trpeće 4 horoskopska znaka od kojih mnoge čeka dramatičan i buran krah ljubavi

Za parove čija je veza već na klimavim nogama je bolje da se raziđu, jer je to njihova sudbina.

16.07.2023 09:00

STIŽE TURBULENTAN PERIOD KOJI SE UZDRMATI MNOGE PAROVE: Najjači udar trpeće 4 horoskopska znaka od kojih mnoge čeka dramatičan i buran krah ljubavi
shutterstock.com

Jul nije posebno blagonaklon mesec za 4 horoskopska znaka koje očekuju prilično turbulentan period kad je u pitanju ljubav.  Već od sutra pa sve do kraja ovog meseca uslediće krah mnogih romantičnih veza.

Kako predviđaju astrolozi gotovo je izvestan krah ljubavi za ove znakove Zodijaka. Oni će se naći na svojevrsnom testu, a za parove čija je veza već na klimavim nogama je bolje da se raziđu, jer je to njihova sudbina. Mnogi će se upravo tada suočiti i sa vlastitim demonima, a zvezde poručuju da će biti dramatično i ružno. 

Srećna Republika otriva i za koja to 4 horoskopska znaka će nastupajuća nedelja biti posebno teško kada su ljubavni problemi u pitanju, a o tome piše i portal Your Tango. 

Pixabay.com

1. Vaga

Vage će morati da se suoče sa nečim što već duže vreme izbegavaju, a što se vrti oko ideje da Vage nisu zadovoljne svojom romansom. U stvari, “romantika” je poslednje reč kojom biste svoju vezu uopšte tako nazvali. Sama ideja toga vas čini tužnim, ali dok možete da se nosite sa tugom trenutno, shvatili ste da ipak ne možete da se nosite sa idejom da budete tužni zauvek. Tako da ćete narednih nedelja imati sukob sa partnerom i okončaćete tu vezu. Vi znate da ste mnogo srećnija osoba bez partnera, ali ako želite da oslobodite tu srećnu osobu u sebi, onda se morate “iskopati” iz veze u kojoj ste trenutno. To je tužno i zastrašujuće, ali je nešto čemu morate težiti do kraja meseca.

Pixabay.com

 

2. Škorpija

Škrorpija ima osećaj kao da je preuzela ulogu “lošeg policajca” u ovoj vezi. To je zato što Škorpija zna da je na njoj da prelomi i da prva kaže ono što joj dugo stoji na duši. Istina je da ova veza jednostavno nije onakva kakvu je Škorpija želi. Čak iako znate da se vaš partner oseća isto, znate i da je on manje sklon da bude taj koji će bilo šta prekinuti, tako da Škorpiji preostaje da ima presudnu ulogu. Istina je da nijedno od vas ne želi da gleda teatralni kraj ove toskične veze, ali oboje smatrate da je bolje da je najzad okončate. Ovo je “ta” nedelja, uradite ono što mora da se uradi.

Pixabay.com

 

3. Strelac

Strelčevima se ponovo dešavaju isti problemi u vezi, što znači da je vreme da prekinete najzad sve. Počinjete da se navikavate na ovu vrstu tuge i natezanja sa partnerom, ali jasno vam je da ne bi trebalo ništa da trpite ni u jednoj vezi. Strelac je konačno došao tamo gde ceni svoje vreme i ne želi da ga troši na pogrešne ljude, nadajući se da će se stvari promeniti. Vaš ljubavni život nije onakav kakav želite da bude i što se brže izvučete iz njega, biće bolje po vas. Pojedini Strelčevi čak potajno i žude za vremenom koje će provesti solo, samo za sebe, bez uplitanja partnera svuda gde mu mesto nije. 

Pixabay.com

 

4. Ribe

Ribe se konstantno osećaju kao da se voze na najstrašnijem emotivnom rolerkosteru i najzad dolaze do tačke pucanja. Ribe shvataju da moraju da raskinu sa osobom sa kojom su jer se stanje uporno ne poboljšava. Ribe više nisu nimalo zaljubljene, niti su spremne da se pretvaraju da jesu. Kucnuo je poslednji čas i Ribe to znaju. Sada je situacija u kojoj morate da raskinete i završite ovo jednom zauvek, nema više odlaganja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)