Horoskop

INDIJSKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL: Jarčevi su na korak od venčanja, a Lavovi će uživati vrelim letnjim avanturama

Srećna republika vam donosi koja tri znaka će imati najviše sreće u partnerskim odnosima do kraja meseca.

06.07.2023 09:00

INDIJSKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL: Jarčevi su na korak od venčanja, a Lavovi će uživati vrelim letnjim avanturama
Shutterstock

Prema predviđanjima indijskih astrologa jul je pravo vreme za uspostavljanje balansa unutar sebe ali i sa okolinom. Osobe koje žude za ljubavlju mogle bi do kraja meseca konačno da upoznaju srodnu dušu. Parovi koji su već dugo u vezi ili u braku imaće priliku da razbuktaju strasti i vrate osećaj zaljubljenosti kao na početku veze.

Srećna republika vam donosi koja tri znaka će imati najviše ljubavne sreće do kraja jula 2023. a ko već sada može da priprema venčanje za jesen.

Shutterstock

 

Bik

Univerzum je pripremio samo lepa ljubavna iznenađenja za rođene u znaku Bika. Zauzeti će konačno izaći iz rutine i to će na najlepši način uticati na njihovu ljubav. Požrtvovanost partnera biće motiv i za vas da uzvratite ljubav na najlepši mogući način što će druga strana umeti da ceni.


Slobodni pripadnici znaka ovog meseca doživeće povratak osobe koja vam je nekad davno mnogo značila. U vreme kada ste bili u ljubavi ni vi, ni druga strana niste bili spremni za ozbiljnu vezu, a sada je situacija biti potpuno drugačija. Stari plam će se zapalati ali će ljubav biti snažnija i ispuniće sva vaša očekivanja.

Shutterstock

 

Lav

Ponosni Lavovi ovog meseca biće kao male mace u naručju parnera. Imaćete potrebu za dodatnom pažnjom i nežnošću, a partner će vam rado izaći u susret. Nemojte biti sebični već cenite to što imate. Slobodni pripadnici ovog znaka uživaće u vrelim letnjim avanturama zbog kojih će im proključati krv. Međutim, jedna od tih veza koja će se na prvi pogled činiti kao površna i kratkotrajna, imaće potencijala da postane vaše najlepše ljubavno iskustvo. Ovo bi mogla da bude vaša srodna duša. 

Shutterstock

 

Jarac

Vreli letnji dani i period odmora nisu vam po volji, pa ćete biti džangrizavi i skloni da kritikujete partnera. Vi kao da ne želite da vidite koliko sreće imate u ljubavnom životu i bez ikakve potrebe izazivate čarke koje samo narušavaju harmoniju u vašem braku ili vezi za koju ste se mukotrpno borili. Spustite loptu i uživajte. Slobodni pripadnici znaka do ušiju su zaljubljeni i već duže vreme razmišljaju o romantičnoj prosidbi. Nema razloga da svoje ideje ne sporovedete u delo, jer druga strana jedva čeka vaše sudbonosno pitanje. Indijski astrolozi poručuju da već sada možete da planirate svadbu za jesen.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)