Horoskop

BLIZANCI, OPREZNO OVE NEDELJE S TAJNAMA, RAKOVI S LJUBAVLJU, DOK VODOLIJE ČEKA OBILJE NOVCA: Najdetaljniji nedeljni horoskop od 6. do 13. novembra!

Period Škorpije koji se poklapa s delimičnim pomračenjem Meseca donosi zaista izazovan period za pripadnike mnogih znakova Zodijaka.

bySrećna republika

06.11.2022 18:01

BLIZANCI, OPREZNO OVE NEDELJE S TAJNAMA, RAKOVI S LJUBAVLJU, DOK VODOLIJE ČEKA OBILJE NOVCA: Najdetaljniji nedeljni horoskop od 6. do 13. novembra!
shutterstock.com

Donosimo vam detaljan nedeljni horoskop za period od 6. do 13. novembra u kom će pripadnike većine horoskopskih znakova dočekati obrti za koje možda nisu spremni. Ovo je turbuletno vreme Škorpije potpomognuto delimičnim pomračenjem Meseca, što će i te kako uticati na sve i to ne uvek u dobrom smeru.  

Ovan - Izazovi i tenzija na svim poljima

POSAO: Ovnovi će ove nedelje osetiti usporenje šta god budu radili. Sve što budete planirali na spoljašnjem i unutrašnjem planu nailaziće na zid, blokade i nerazumevanje. U ovom periodu ne treba ništa da radite na silu, već na mirniji način i pokušajte da ne reagujete burno i impulsivno na izazove i provokacije, kako inače umete. Budite spremni da se suočite s novonastalim situacijama, ali nema prostora za brigu. Na testu je vaša spremnost i koliko možete brzo da reagujete. Finansijska situacija je povoljna i ide uzlaznom putanjom, ali su mogući iznenadni i neplanirani troškovi, pa imajte to na umu. Moguće je da će neke isplate kasniti ili nećete dobiti onoliko novca koliko ste računali. Neki Ovnovi bi mogli da se bave tuđim finansijama, nekretninama ili nasledstvom i sve to bi moglo da naiđe na otežavajuće okolnosti. Proverite papire i sve na šta treba da stavite potpis. U utorak možete biti posebno osetljivi i uznemireni ili ćete imati neki vid neprijatnosti, ali je verovatno vreme da nešto novo preduzmete i ne odustajete od ideja i ciljeva. Možda možete mnogo toga da uradite, ali i dalje niste napravili prvi korak i na neki način tapkate u mestu. Događaji i iskustva ovih dana mogli bi vam pokazati put ili vas na neki način naterati da se napokon pokrenete. Naravno, samo bez sujete, nervoze i burnih reakcija. Pokušajte da budete smireni i strpljivi, na sve odgovorite mirnim tonom i sa adekvatnim objašnjenjem. Koliko god vam neke situacije bile sulude, verujte, sve se odvija u vašu korist. Budite obazrivi i u komunikaciji s prijateljima jer može doći do nesuglasica i teških reči. Od 15. novembra situacija će biti mnogo bolja, a vi ćete se osećati potpuno drugačije.

LJUBAV: Zauzeti Ovnovi bi mogli i u partnerskim odnosima da očekuju tenziju, neprijatne situacije i nepredvidive okolnosti. Možete doći u situaciju da kritikujete partnera, mada bi trebalo da posmatrate iz drugog ugla i shvatite da se stvari dešavaju prema višoj sili. Problemi mogu nastati i zbog nesporazuma oko finansija ili neslaganja oko zajedničkih ulaganja. Probajte da budete smireni u takvim situacijama i ne dolivajte ulje na vatru. Probajte da nađete ravnotežu sami sa sobom, ne dozvolite da vas savlada bes i obavezno držite reakcije pod kontrolom. Mogući su i izlivi ljubomore i osude zbog opsesivnog ponašanja. Ovo je energetski teška nedelja, pa probajte da se izdignete iznad svake situacije. Slobodni Ovnovi bi mogli da uplove u neobaveznu vezu u kojoj će strast i seks biti dominantni, ali bi ovaj odnos ili osoba mogli da vas skupo koštaju. Dobro razmislite pre nego što se u bilo šta upustite ako je to moguće.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s reproduktivnim organima, infekcijama i grlom. Ovo je odličan period da posetite lekara. Ne ignorišite signale koje vam telo šalje. Probajte nezadovoljstvo da izbacite fizičkom aktivnošću.

SAVET: Radite samo ono što prija srcu i duši i u šta zaista verujete.

Pixabay.com

Bik

Bik - Izlazak iz zone komfora

POSAO: Dragi Bikovi, kod vas se ove nedelje očekuje prava bura. Finansijski i materijalni plan, kvalitet i vrednosti bi mogli biti uzdrmani, pa biste mogli da osetite potrese na važnim životnim poljima ili neki prekid komunikacije. Do vas je kako ćete reagovati i prihvatiti ovaj nagli način buđenja. Kod nekih Bikova je ozbiljno uzdrmano polje karijere, ali to je samo zato što treba da se upustite u nešto novo, na drugačiji način, i da puste poslove, funkcionisanje koje ste prevazišli ili je prevaziđeno. Potezi koje budete povlačili su veoma važni, način komunikacije još važniji, a promena sistema vrednosti od presudnog značaja. S obzirom na to da ste vi znak koji je vezan za materiju i teško se od nje odvaja mogući su gubici, vi se možete osećati izgubljeno i uznemireno, a neke okolnosti se mogu namesti kao da se sve okrenulo protiv vas. Važno je da ne potencirate, vršite pritisak i grčevito se držite za stare stvari i principe. Oni koji su se već promenili, promeniće odnos prema ljudima i mnogo lakše iskoristiti potencijale koje imaju. Nije pametno ostati zaključan u određenim vrednostima i kad toga budete svesni, sve će biti mnogo lakše. Oko 18. ili 20. novembra ćete dobiti potvrdu svoje transformacije u vidu novih i mnogo boljih prilika, a vi biste mogli da se upustite u neke rizike i napravite prvi korak. Moguće je da ćete biti predmet podsmeha i da će vaši potezi biti osporavani, ali na to najmanje treba da obraćate pažnju i da se ne vraćate na staro. Iako ćete biti prilično osetljivi pronađite nove načine da se očistite od svega što vas blokira. Mnogi Bikovi će biti u prilici da ulože novac ili podignu kredit.

 
LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Bikove očekuje najviše dešavanja u odnosu s partnerom. Vaša veza bi mogla da bude na ispitu, a harmoniju i balans bi mogle da poremete ljubomora, posesivnost ili neke stvari iz prošlosti. Spremni ste da podržite partnera, ali će vam biti potrebna i njegova podrška jer će biti tokom novembra turbulentno i kod jednog i kod drugog naizmenično. Ako ne bude dovoljno razumevanja i svesti, može doći do iznenadnih prekida, svađe ili udaljavanja. Kiptećete od besa ako ne dobijete ono što želite, ali je važno da budete trezveni jer sve se može postići kada ljudi imaju razumevanja. Slobodni Bikovi se možda nalaze u nekoj začaranoj ili tajnoj vezi, koja bi ove nedelje mogla da doživi preokret. I kod vas, kao i kod zauzetih, može doći do ljubomore zbog opsesivnog ponašanja. Moguće je da se radi o nekom ko je zauzet ili na neki drugi način nedostupan. Vreme je da neke stvari raščistite da biste mogli da nastavite dalje. Oslobodite se sebičnih htenja i opsesivnih misli. 

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja su mogući stres i nervoza i problemi s glavom. Kanališite energiju i adrenalin, kog će biti previše. 

SAVET: Ne potiskujte osećanja, ali ih držite pod kontrolom

Shutterstock

Uvećanje finansija sledi blizancima krajem meseca

 

Blizanci - Tajne koje to više nisu

POSAO: Dragi Blizanci, ovo je nedelja kada treba da usporite koliko god je to moguće. Sve što vam se bude dešavalo biće ispod žita, iznenada i nenajavljeno, što će vas dodatno uznemiriti i činiti nervoznim. Ali u tome i jeste caka, ne reagujte, povucite se i delujte iz tišine. U suprotnom, mnoge tajne bi mogle da izađu na videlo i to bi moglo da se odrazi na psihičko, ali i fizičko zdravlje. U redu je da mnogo toga izbacite iz sebe jer se dosta toga nakupilo, ali je vrlo važno na koji način. Možete se osećati neshvaćeno i usamljeno, ali je to ono što vam je potrebno. Ne prenagljujte, nemojte naglo davati otkaz ili napadati druge bez potrebe. Moguće je da ćete se naći u situaciji da nešto objašnjavate kolegama i saradnicima, koji neće moći da vas isprate, pa će vas i to iscrpeti. Međutim, koliko god se vama činile neke stvari jednostavne i da mogu lako da se shvate postoje trenuci kada je nekom potrebno više vremena. Neke osobe ćete morati da korigujete, ali benefit od toga možete da očekujete tek krajem meseca. Mnogi Blizanci će se pitati koja je njihova svrha kada je poslovni plan u pitanju. Nešto što ste započeli sredinom oktobra ove nedelje bi moglo da dobije epilog, a moguće je da ćete imati priliku da sarađujete s bivšim saradnicima ili završite neke poslove koje ste davno započeli. To bi moglo da vam uveća finansije.

LJUBAV: Na emotivnom planu mnogi zauzeti Blizanci bi mogli da imaju problema s ispoljavanjem emocija. Imate razumevanja za partnera i on za vas, ali to neće biti prikazano na adekvatan način. Neke stvari koje su bile duboko zakopane u vama mogle bi da izađu na površinu i zakomplikuju odnose. Neki planovi bi mogli da se poremete, ali bi i neki događaji mogli da budu test kada je vaša veza u pitanju. Ovo je veoma turbulentna nedelja, koja će vas naterati da napravite neke promene i rezove. Neki parovi će se osvestiti i podići vezu na viši nivo, dok bi kod nekih moglo da dođe do udaljavanja ili čak razlaza. Slobodni Blizanci će biti opterećeni obavezama, ali bi mogli da razmišljaju o osobi s posla koja im je nedostupna. Vrlo lako možete upasti u zamku ljubomore i opsesije, pa među vama može doći do sukoba. Pre nego što bilo šta kažete ili prebacite, prvo sa sobom raščistite šta zapravo želite. U život bi mogla da vam se vrati i osoba iz prošlosti, neko s kim niste raščistili sve račune.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su problemi sa stomakom i stopalima. Pripazite na hranu i probajte da se opustite uz toplu kupku, meditaciju ili neki film.

SAVET: Ispratite svoje snove

Pixabay.com

Rak

Rak - Naglašena emotivnost

POSAO: Dragi Rakovi, ove nedelje sve se dešava na polju vaše kreativnosti, zabave i ljubavi gde ćete biti najosetljiviji. Početak nedelje donosi zaostale poslovne obaveze i rokove koji se moraju ispoštovati. Imate dobre poslovne ideje i podržani ste od strane vaših šefova koji vide veliki potencijal u onome što radite. Ovo je nedelja u kojoj ćete prvi dolaziti do najkreativnijih rešenja i to sa lakoćom. Nerviraće vas to što kada počnete nešto da radite i fokusirati se na jednu stvar, stalno vas prekidaju nove stvari koje dolaze pa radite parcijalno i iz nekoliko navrata dok vam se fokus rasipa. To vam stvara osećaj dezorganizacije i rastrzanosti pa vam se čini da nemate kontrolu u ključnim momentima. U četvrtak možete doći u situaciju da donesete odluku koja će se posle pokazati pogrešnom pa ćete morati da se opravdavate i obrazlažete svoj postupak. Pojava nekih ograničavajućih okolnosti može vam dodatno otežati funkcionisanje i dovesti vas u situaciju da se osećate ograničeno. Ipak ćete uspeti da profunkcionišete zahvaljujući velikoj količini energije koja će vas gurati napred i neće vam dati da posustanete. Kada su u pitanju vaše finansije početak nedelje donosi restrikcije dok su povoljni dani za novac četvrtak i nedelja. U četvrtak možete da očekujete priliv novca iz inostranstva dok na kraju nedelje konačno dolazi veća količina novca iz nekog partnerskog posla.

LJUBAV: Rakovi koji su u braku ili vezi mogu da očekuju malo zahlađenje odnosa na početku nedelje kao i više druženja sa prijateljima koji će vas stalno zvati i očekivati od vas da ih pratite. Vi ćete se osećati dosta rastrzano, a u utorak ćete biti izrazito senzitivni i emotivni pa su moguće i svađe uz izgovorene reči koje posle toga nije moguće povući i opravdati. Situacija postaje mnogo bolja krajem nedelje kada se ponovo budi romantika i duboko razumevanje u odnosu sa partnerom. Otežani odnosi sa decom, moguća trudnoća. Rakovi koji su trenutno sami i bez partnera mogu imaće izuzetno burnu nedelju u kojoj će biti raznih dešavanja. Povratak nekoga iz prošlosti ili neke stare opsesije što će vas učiniti izuzetno osetljivim a kulminaciju možete da očekujete u utorak. To će vam sa druge strane doneti razrešenje pa kraj nedelje donosi uspostavljanje kontrole nad situacijom i mnogo jasnije odnose.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu osećaj depresije i bespomoćnosti.

SAVET: Emotivno iskustvo vas menja i pročišćava.

Shutterstock

Vaš ego biće na testu

 

Lav - Napeto u kući

POSAO: Dragi Lavovi, ova nedelja donosi dešavanja na privatnom planu i na planu partnerstva ali i značajne promene pripadnicima znaka koji se bave privatnim poslom. Ponedeljak će vam doneti određena odlaganja i prepreke na koje niste računali pa vas to može učvrstiti u vašim namerama da završite obaveze bez obzira na dodatni napor koji je potrebno uložiti. U utorak vas očekuju važna događanja na poslovnom planu što se naročito odnosi na Lavove koji imaju svoj privatan biznis. Ono što je sigurno, to je da će već od srede situacija za vas biti mnogo jasnija i tačno ćete znati šta je potrebno da odstranite a šta da ostavite u svom okruženju da bi sve funkcionisalo na način na koji želite. Neke stvari i neki ljudi isključiće se sami, i to će vam dosta olakšati poziciju u kojoj se nalazite. Sredinom nedelje neko vas može povrediti svojim rečima ali pokušajte da se distancirate i da ne pridajete značaj tuđem mišljenju koje se čak i ne zasniva na realnosti. Moguće su pogrešne odluke po pitanju partnerstva. Na testu će biti i vaš ego kroz razna ograničenja i prepreke koje će staviti na probu vašu izdržljivost. Na finansijskom planu mogući su gubici kroz poslovne partnere na početku nedelje koje ćete kompenzovati sredinom nedelje kroz neke nove poslove koje možete raditi kao partner. Najbolji dan u finansijskom smislu je nedelja, jer ćete tada videti konkretne finansijske rezultate koji su isključivo rezultat vašeg rada.

LJUBAV: Lavovi koji su u braku ili vezi imaju prilično ograničavajući osećaj u odnosu na partnera. To može izazvati naglašen revolt koji će kulminirati kroz svađu u vašem domu, pošto će biti dovoljna i sitnica da vas dovede do eksplozije. Zato Lavovi, ako vidite da će stvari izmaći kontroli izađite iz kuće i idite na neko mesto gde ćete pronaći potreban mir. Stvari će se stabilizovati od četvrtka kada neosetno dolazi do poboljšanja u partnerskim odnosima. Lavovi koji su trenutno sami i bez partnera prolaziće ove nedelje kroz dosta težak period koji će dovesti do preispitivanja i osećaja velike usamljenosti i teskobe. Moguće je preispitivanje odnosa sa jednim od roditelja ili aktiviranje starih rana kroz potpuno neočekivane okidače. Imaćete osećaj da ne nalazite razumevanje kod drugih ljudi, ali stvari će se promeniti kako nedelja bude odmicala.

ZDRAVLJE: Zdravlje je dobro, ali povedite računa ako imate kardiovaskularne probleme.

SAVET: Ne slušajte druge, već osluškuje sebe.

Pixabay.com

Devica

 

Devica - Tenzična komunikacija

POSAO: Drage Device, ova nedelja donosi vam naglašenu komunikaciju ali i napete odnose sa bliskim ljudima ali vam isto tako donosi i napredak kroz edukaciju. Početko nedelje možete imati ozbiljan razgovor o nekom poslovnom angažmanu koji može biti dugoročan i veoma isplativ u finansijskom smislu. U utorak ćete biti izuzetno aktivni na mentalnom planu i imaćete dosta izovnih situacija pred sobom. Dobro pripazite na komunikaciju i potrudite se da ne dozvolite drugima da vas ometaju u planiranim aktivnostima. Izuzetno je važno da se držite svog rasporeda i da čuvate akumuliranu energiju za svoje potrebe bez rasipanja na druge ljude. Imate osećaj da ljudi koji su vam bliski ne poštuju vaše granice i postajete otvoreno netrpeljivi ukoliko se ne povuku na vreme. Ono što je za vas ove nedelje izuzetno važno to je edukacija koju ste započeli i koja vam daje veliku setisfakciju. Ukoliko uspete da se udubite i da se izolujete od ometajućih faktora, možete da postignete značajne rezultate. Vodite računa da u komunikaciji ne nastupate previše autoritativno pošto pored trenutnog olakšanja to može da iskomplikuje neke odnose koji su vam bitni. Na finansijskom planu novac vam dolazi kroz posao i to na dnevnom nivou, pa će ova nedelja biti izuzetno povoljna u finansijskom smislu. Povoljni dani su četvrtak, kada novac stiže kroz partnerske poslove i nedelja, kada vam novac stiže vezano za vaš kreativni rad ili od posla u kome ste pokazali veliki stepen kreativnosti. 

LJUBAV: Device koje su braku ili vezi ulaze u rasprave sa partnerom i pokušavaju da razreše sve što nisu uradili do sada, a trebalo je. To stvara osećaj tenzije i pravi vam dodatni pritisak koji vam stvara bespotrebnu težinu. Ovo nije trenutak da rešavati stvari preko kolena i donosite odluke na prečac već se potrudite da sve bitne stvari razrešite sa partnerom u narednoj nedelji. Možete izgovoriti reči koje se posle ne mogu povući i zbog kojih ćete se dugo kajati. Device koje su trenutno slobodne imaju ove nedelje dosta susreta koji će biti vrlo inspirativni ali i puni nekog naboja. U nekom trenutku možete doći u situaciju da neko izbaci iz sebe stvari koje će vas ostaviti bez teksta i koje uopšte niste očekivali. Potrudite se da nađete balans u komunikaciji i da ne dođete tenziju koja će sama po sebi biti naglašena.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu, nervoza. 

SAVET: Budite obazrivi u saobraćaju i komunikaciji

 

Pixabay.com

Vage će se fokusirati na finansije

 

Vaga - Iz krajnosti u krajnost


Posao: Vage će se ove nedelje fokusirati na finansije i potrebu da do njih dođu u što kraćem roku. Moguće je da ste pod pritiskom zbog nekih ulaganja, troškova, pa ćete imati potrebu da neke stvari razjasnite. S obzirom na to da ste došli u tu situaciju, što se mora, nije teško. Više ćete se fokusirati i organizovati na tom polju. Iako nemate velika očekivanja, bićete iznenađeni rezultatima koje budete postizali. Samim tim, tenzija će se smanjiti i osetićete veliko olakšanje. Ako imate neku viziju ili ideju na dugoročnom planu, probajte da se koncentrišete na to i više radite na ostvarenju ciljeva. Potrudite se i posvetite detaljno i predano. Mnogi od vas osećaju strah zbog izazova koji im se dešavaju, ali to je pogrešan način razmišljanja. Ovo je sjajan period da iskoristite potencijale koje imate preko drugih ljudi ili uz njihovu pomoć. Takođe, moguća je podrška preko partnera, ako ga imate. Vage koje rešavaju neka pitanja oko nasledstva mogli bi ove nedelje imati uspeha, ali bi okolnosti mogle da vas iznenade. Budite otvoreni i spremni na promenu plana. Krajem nedelje mogući su poslovi koji bi mogli biti povoljni na dugoročnom planu iako u ovom trenutku ne izgledaju isplativo. Vage koje se bave kreativnim zanimanjem biće u prilici da se okušaju u nečemu što je potpuno novo za njih, dok će oni koji rade u institucijama ili velikim korporacijama imati ponudu saradnika ili kolega s kojima su već na neki način radili. Neko putovanje koje ste planirali moglo bi da se odloži. 
 

Ljubav: Vage koje su u braku ili vezi bi zbog promene raspoloženja mogle da imaju manje nesuglasice s partnerom. Osetićete da vas partner sputava, pa biste zbog nekih komentara mogli da se na neko vreme povučete u sebe. Mogući su i problemi zbog finansija ili različitog stava prema novcu. Partner je tu da vam pomogne, iako to vama ne izgleda tako, samo možda ne zna na koji način da vam priđe. U četvrtak bi moglo da dođe do teških reči i nekih usporenja, što vas može prilično uznemiriti, dok će se za vikend situacija drastično popraviti. Kod nekih Vaga bi moglo da dođe do nesuglasica zbog dece. Slobodni pripadnici vašeg znaka bi mogli da osete jaku seksualnu privlačnost prema osobi s kojom nemaju baš najbolju komunikaciju ovih dana. Ove nedelje tenzija bi mogla da bude na vrhuncu, ali to se dešava zbog neispoljavanja iskrenih misli i želja. Preispitajte se kada su intimni odnosi u pitanju i promenite ono što vas konstantno koči i blokira. Ovo je pravo vreme za tako nešto.
 

Zdravlje: Na zdravstvenom planu možete imati problema s reproduktivnim organima. Ne žurite i ne podležite pritisku. Oslobodite se straha i napetosti. Smanjen apetit, nezadovoljstvo i malaksalost.

Savet: Više šetajte. Ne reagujte na nestrpljenje i potrebu drugih ljudi da s vama sve podele

 

Pixabay.com

Škorpija

Škorpija - Prilagodite se okolnostima

POSAO: Drage Škorpije, srećan vam rođendan! Ovaj period i dalje deluje podsticajno na vas i pokreće nova dešavanja na poslovnom planu. Informacije i komunikacija su veoma važni za vas ove nedelje jer će to uticati na način razmišljanja i sprovođenje taktike i načina poslovanja. Bićete veoma neodlučni oko nekih poslova, pa ćete prolongirati odluke i rešenja do poslednjeg momenta. Moguće je da ste sebi zadali visoke ciljeve, pa se dodatno preispitujete i analizirate. U poslednje vreme se probudila veoma snažna energija kod vas, pa kod nekih pripadnika ovog znaka može doći do osećaja nelagode i uznemirenosti. Svesni ste da vas čeka uspeh kada budete došli do krajnjeg cilja, ali vas može zabrinuti reakcija nekih ljudi ili neka neizvesnost. Unosite kvalitet u posao, ali su vam za neke stvari vezane ruke, pa morate da čekate određeni trenutak. Finansijska situacija i materijalizacija vam je trenutno najvažnija, pa je moguće da ćete želeti da vratite neke dugove, uložite u novi posao ili pomognete partneru na tom planu. Želećete da napravite balans između onoga što dajete i zalažete se i onoga što dobijate. Budite obazrivi prilikom ulaganja jer može doći do neke greške ili nepredvidivih situacija. Povedite računa na koji način komunicirate s drugima jer možete biti oštriji u ophođenju. Iako vi toga nećete biti svesni, drugi će to osetiti na svojoj koži.

LJUBAV: Zauzete Škorpije će više delovati kao posmatrač kada je emotivni život u pitanju i onda povlačiti poteze u nekim momentima, dok će se u nekim drugim povući. Moguće je da se nalazite u specifičnoj situaciji ili prolazite kroz ličnu transformaciju, pa ćete želeti prvo sami da dođete do nekih zaključaka i tek onda se angažujete oko nekih porodičnih stvari. Kod nekih Škorpija moguće je da se radi o nečemu što ne mogu da iskažu javno, već će morati same i u tišini prvo sve da isprocesuiraju. Usporite, ali držite i dalje visoke kriterijume. Partneri Škorpija trebalo bi da ih puste i ne vrše nikakav pritisak. Slobodne Škorpije se nalaze u situaciji kada mogu da im se dogode neke osobe koje su potpuno drugačije od onoga na šta su navikle. Moguće je da se radi o zauzetoj osobi, koja im, na neki način, nije dostupna ili kojoj ne mogu da priđu na uobičajen način. S druge strane, osobe koje su zainteresovane za vas i koje vam to otvoreno prikazuju vam nisu interesantne.

ZDRAVLJE: Zbog nekog mentalnog stanja možete imati problema s odugovlačenjem ili usporavanjem. Sve to može dovesti do brzopletosti i intenzivnog ponašanja, koje može dovesti do povrede. Moguća je glavobolja.

SAVET: Ne radite ništa po svaku cenu.

 

Shutterstock

Strelčevima predstoji loša komunikacija

 

Strelac - Promena rutine

Posao: Strelčevima će ove nedelje u fokusu biti finansije, zbog kojih bi mogli biti nestrpljivi i uznemireni. Ne možete ubrzati neke procese, a nervoza i stres mogu samo loše uticati na zdravlje. Ovo je period kada neke stvari treba da se dešavaju u sporijem ritmu i postepeno i što više budete pritiskali, ići će sporije. Ne treba da ulažete u nešto zbog čega osećate strah i strepnju, već sačekajte da vam se sve iskristališe i bude manje rizično. Odluke koje treba da donesete 8. i 9. novembra su povezane s nekim novim situacijama i neprijatnim i konfuznim stanjima. Ne ističite se i sačekajte da odluka dođe spontano. Sredinom nedelje će se tražiti od vas da budete konkretni, ali vam može biti teško da nešto izgovorite i izbacite iz sebe. To vam može zasmetati jer ćete se osećati kao da ste pod pritiskom. Sačekajte sredinu meseca jer će vam misli i situacije biti jasnije, mnogo ćete se bolje osećati i biti sigurniji u sebe. Ove nedelje bi neke stvari mogle da se dešavaju izvan vas, a  neke osobe da vam rade iza leđa. Ne obazirite se na priče jer vam ne mogu ništa. Istina uvek izađe na videlo. Važno je da ne reagujete i ne gubite kontrolu nad sobom. Lošu komunikaciju možete imati i s bliskim rođacima ili braćom i sestrama. Ako budete imali novu poslovnu ponudu, odložite odgovor za sledeću nedelju. Moguće je odlaganje putovanja ili nepredviđene okolnosti. Promenite neke navike.

Ljubav: Strelčevi koji su u braku ili vezi će osetiti snažnu i jaku energiju, koja će se manifestovati tako što neće biti dovoljno jasni. Mogli biste da izgovorite nešto zbog čega se posle možete kajati ili pokušavati da ispravite, ali vam neće poći za rukom. U redu je da budete iskreni i otvoreno kažete partneru šta vas tišti, ali je mnogo važno i na koji način. Imajte to na umu ove nedelje. U interakciji s bitnim i dragim ljudima nećete postići ništa dobro ako budete napadali i nabijali osećaj krivice bez obzira na to da li ste u pravu. Izdržite procese kroz koje prolazite i probajte da kanališete ogroman naboj energije kome ste izloženi. Slobodni Strelčevi su emotivno veoma iscrpljeni zbog emocija i osećanja koja imaju prema osobi koja im je nedostupna ili su tajno zaljubljeni u nju. Moguće je da će ove nedelje doći do eskalacije da ćete osobi do koje vam je stalo sve reći u lice. Pazite da ne prenaglite i ne kažete ono što vas se ne tiče ili na šta nemate pravo.


Zdravlje: Na zdravstvenom planu možete imati problema zbog svega što već neko vreme trpite. Telo pamti sve stresove, pa nije isključeno da ćete imati problema sa stomakom. Moguća je i intervencija.

Savet: Smanjite nervozu i napetost i promenite životne navike. Budite iskreni i smireni

Shutterstock

Jarčevi će osetiti priliv energije

 

Jarac - Manje prepreke


Posao: Dragi Jarčevi, ove nedelje imaćete dosta novih dešavanja koja će vas uvesti u jedan novi period. Na početku nedelje, na poslovnom planu imaćete manje prepreke u realizaciji postavljenih ciljeva, ali već sredinom nedelje uspećete da ih prevaziđe. Ključ će biti u dobroj komunikaciji, koja će vam pomoći da u prilično teškom periodu držite poslovnu situaciju pod kontrolom. Neko od prijatelja može vam ponuditi saradnju, koja će vam na početku izgledati previše komplikovano. Ukoliko primenite jednostavniji pristup, shvatićete da stvari uopšte nisu takve kako su izgledale. U drugom delu nedelje imate jasno koordinisan odnos između planova i delovanja, pa sve što vam u prvom delu nedelje nije išlo od ruke sada realizujete bez većih prepreka. Imate veliku moć ubeđivanja, pa iskoristite ovu prednost u pregovorima oko novih poslova, koji treba da vam osiguraju budućnost. Na kraju nedelje osetićete veliki priliv energije i snagu da privedete kraju sve što ste započeli. To će rezultirati pomakom na polju karijere i uvodom u novi period ako i dalje budete dovoljno uporni i strpljivi. Na polju finansija dolazi do odlaganja plaćanja koje je trebalo da bude realizovano u ponedeljak. U četvrtak možete da očekujete novčani priliv kroz kratkoročne poslove ili kroz poslove s rođacima, dok vas na kraju nedelje očekuje priliv novca od novih poslova.


Ljubav: Jarčevi koji su u braku ili vezi nemaju jasnu predstavu šta partner želi od njih. Imate osećaj da partner ne shvata koliko se trudite da mu ugodite i da ga učinite srećnim, već očekuje od vas da kažete kako će izgledati vaš odnos u budućnosti. Vi, s druge strane, smatrate da ste dovoljno rekli ponašanjem i da ne morate da crtate pošto su stvari same po sebi jasne. Ipak, pokušajte da razumete partnera, koji deluje s pozicije nesigurnosti, pa, umesto da ga dodatno potkopavate, ohrabrite ga pokazujući osećanja. Jarčevi koji su trenutno sami pomalo su melanholični pošto ne osećaju da dobijaju dovoljno povratnih informacija od osobe koja im se sviđa. Kao da postoji neka nepremostiva distanca koja vas istovremeno privlači i rastužuje. Pred kraj nedelje vaša percepcija će se promeniti i osetićete veliki nalet strasti, koji nećete moći da kontrolišete. Pokušajte da ne uplašite potencijalnog partnera i smanjite želju za kontrolom.


Zdravlje: Na zdravstvenom planu mogući su stomačni problemi.


Savet: Iskoristite moć ubeđivanja.

 

Shutterstock

Vodolijama sledi prosperitet i na poslu i u ljubavi

 

Vodolija - Promene u statusu

POSAO: Drage Vodolije, ove nedelje fokus je na karijeri, kao i na emotivnom životu, koji će postati dosta interesantan. Posao napreduje dobro, pa će u ovom periodu mnoge Vodolije biti unapređene, što će pratiti i uvećanje finansija, pa ćete imati mnogo razloga da budete zadovoljni. Ukoliko ste u prethodnom periodu doneli odluku da promenite posao i započnete nešto sasvim novo i drugačije od svega što ste radili do sada, ovo je period kada ćete se ozbiljno baviti razradom poslovnog plana, dok će realizacija sačekati proleće. Vodolije koje se bave kreativnim zanimanjima sada bi se mogle naći u periodu zatišja, kada osećate da niste produktivni i da ne možete da odgovorite očekivanjima. Ovo je za Vodolije inače period kada rade smanjenim kapacitetom, nedovoljno fokusirane i bez jakog stepena organizacije, ali će zato biti jake u introspektivnom pristupu, koji će im pomoći da ne ponavljaju stare greške i obrasce ponašanja koji ne daju rezultate. Kada Mars početkom januara 2023. uđe u vaš znak, bićete spremni da nastavite jakim tempom napred i ostvarite sve na čemu u ovom periodu radite. Na finansijskom planu situacija je stabilna, prihode ostvarujete kroz poslove koje redovno obavljate i mnoge Vodolije tokom ovog perioda ostvaruju uvećanje prihoda. Troškovi nastaju vezano za nekretninu ili privatni posao i imate osećaj da su rashodi konstantni.

LJUBAV: Vodolije koje su u vezi mogu ovih dana promeniti svoj status i ući u brak, a one koji su u braku prolaze kroz značajan period i rešavaju s partnerom bitna pitanja koja se tiču budućnosti. Moguća su neslaganja po pitanju ulaganja ili renoviranja nekretnine u kojoj živite ili u koju treba da se preseliti, ali su ona prolaznog karaktera. Mogući su komplikovani odnosi s decom i introspektivan pristup emotivnom životu, koji imate potrebu da verbalizujete i podelite s partnerom. Vodolije koje su trenutno slobodne uživaju u slobodi i vreme provode posvećene poslu i prijateljima. Postoji mogućnost da preko posla upoznate harizmatičnu osobu koja će vas odmah privući i osvojiti šarmom. To može biti neko ko ima snažnu ličnost i veliki autoritet u poslu koji obavlja. Možete se jako zaljubiti i započeti ozbiljnu vezu, koja će ostaviti značajan trag u vašem životu bez obzira na trajanje.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu moguće su aritmije i problemi sa srcem.

SAVET: Učite iz prethodnih grešaka.

Pixabay.com

Ribe

Ribe - Napeta konverzacija

POSAO: Drage Ribe, ovo će biti prilično burna nedelja ili kroz spoljašnje događaje ili kroz unutrašnji buran period - u svakom slučaju budite u pripravnosti. Na poslovnom planu naglašen vam je rad sa strancima i putovanja koja su uglavnom neplanirana i dešavaju se ili se odlažu u poslednji čas. Sve vreme ćete biti na čekanju, spremni da menjate planove i prilagođavate se novonastaloj situaciji. S obzirom na to da dobro plivate u promenljivim okolnostima, sve ovo vam neće biti problem i dobro ćete se snalaziti u premošćavanju suprotstavljenih situacija, koje vam inače nisu strane. Poslovi dugoročne prirode su u fazi pripreme i realizaciju možete očekivati od marta meseca 2023. Ribe koje se bave privatnim poslom mogu da očekuju mali zastoj kada je u pitanju realizacija novih projekata, ali zato se možete posvetiti zaostalim obavezama i poslovima koji su na čekanju zato što iz određenih razloga nisu mogli da budu realizovani ranije. Nije dobar momenat za potpisivanje ugovora, naročito ako postoji veći finansijski rizik, zato što možete vrlo lako pogrešiti u proceni. Kada su u pitanju vaše finansije, novac vam dolazi kroz saradnju sa strancima, ali i kroz kratkoročne poslove koji nude brzu realizaciju. Gubitke možete pretrpeti ukoliko se odlučite da rizikujete ili kroz poslove koje radite s rođacima i bliskim prijateljima.

LJUBAV: Ribe koje su u braku ili vezi biće u situaciji da razgovaraju s partnerom o pitanjima koja su im bitna, ali se ne tiču konkretnih i praktičnih stvari. Više ćete biti okrenuti duhovnim pitanjima i stavovima u kojima očekujete da vas partner podrži. Ovo je inače period u kom može dolaziti do češćih svađa u kući zbog nerazrešenih problema iz prošlosti, pošto vam retrogradni Mars tranzitira četvrtim poljem, koje vlada domom i porodicom. Ribama koje su trenutno slobodne vraća se u život osoba iz prošlosti s kojom nisu razrešile odnose kada je trebalo, pa je došlo vreme da se priča zaokruži. To može biti neko ko dolazi iz inostranstva ili živi u drugom gradu. Pripazite da u komunikaciji ne pređete granicu pošto ćete biti više puta izazvani. Zadržite mir i izbeći ćete nepotrebne neprijatnosti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu ugrožen je želudac, a moguće su i nesanice.

SAVET: Ostanite smireni i birajte pacifizam kao način odbrane od ljudi koji prelaze vaše lične granice.

Komentari (0)