Horoskop

OVAKO HRČU HOROSKOPSKI ZNACI: Proverite da li je spavanje pored vas uživanje ili noćna mora za ceo komšiluk

Svaki horoskopski znak ima specifičan način hrkanja, tvrde astrolozi, pa obratite pažnju pre nego što ga pustite u spavaću sobu

15.10.2022 21:00

OVAKO HRČU HOROSKOPSKI ZNACI:  Proverite da li je spavanje pored vas uživanje ili noćna mora za ceo komšiluk
shutterstock.com

Hrkanje je zvučni fenomen koji nastaje vibriranjem mekih tkiva usne šupljine i ždrela za vreme spavanja. Može biti izuzetno glasno i neprijatno za osobu koja spava pored hrkača. Nekad ne pomaže ni jedan od trikova pa je najbolje premestiti se u drugu sobu ukoliko želite bar malo da se naspavate.

Verovali ili ne svaki horoskopski znak ima specifičan način hrkanja. Srećna republika vam donosi kako hrče koji znak Zodijaka pa obratite pažnju pre nego što ga pustite u spavaću sobu.

Ovan

Hrče toliko glasno da će probuditi ne vas, već i komšije. Nije isključeno da će vas njegovo hrkanje dobro uplašiti i posle toga verovatno nećete moći ni da sklopite oči do jutra.

Bik

Savršeno tvrdoglavo hrkanje. Odbija da se probudi i promeni položaj spavanja, pa je najbolje da se premestite u drugu prostoriju ukoliko želite bar malo da spavate.

Blizanaci

Blizanci nemirno spavaju pa se često otkriju tokom noći i počinju da hrču. Prestaće kad ih pokrijete. Nesvesno menjaju mišljenje i jednostavno prestanu, ali će posle nekog vremena opet da ispuštaju dobro poznati zvuk hrkanja.

Rak

Bez dobrog hrkanja nema ni dobrog sna, smatraju Rakovi ali to neće priznati ni za živu glavu. Ako ih upozorite na glasne zvuke koje ispuštaju tokom spavanja uvrediće se, jer su uvereni da oni ne hrču.

Lav

Lav hrče jako i glasno poput rike lava. Ponosni su na sebe pa i na način hrkanja, čak će obožavati da slušaju snimak svog hrkanja koje ste snimili telefonom tokom noći.

Devica

Devica ne priznaje da hrče a kad joj date snimak kao dokaz biće vrlo zabrinuta. Temeljno će analizirati zvukove i biti zabrinuta za svoje zdravlje.

Vaga

Vage hrču sa dozom muzikalnosti gotovo umetnički, pa vam verovatno neće previše smetati tokom noći. Ovaj zvuk može čak i da vas uspava.

Škorpija

Kao i sve u životu i kad je u pitanju hrkanje Škorpije to rade izuzetno glasno i dugo. Vas će u potpunosti razbuditi pa ćete sedeti na krevetu i pitati se da li će bar na sekund prestati, da samo malo zaspite. Ne nadajte se džabe jer neće.

Strelac

Strelčevi počinju da hrču vrlo tiho, gotovo nečujno, ali vremenom to postaje sve glasnije i glasnije. Ako ga probudite, pitaće vas da li vam je bilo zabavno da ih slušate dok hrču tokom spavanja.

Jarac

Jarac čak i u snu sanja o poslovima i uspehu pa hrče u poslovnom stilu. Ako ga probudite, prvo što će vas pitati jeste da li je zakasnio na poslovni sastanak.

Vodolija

Iskustvo spavanja s Vodolijama je nezaboravno. Ne samo što hrču, već često ispuštaju i razne druge zvukove, mesečare potpuno nesvesni šta rade.

Ribe

Riba su neverovatni hrkači i tako duboko spavaju da nema šanse da ih probudite. Možete ih bez problema preneti u drugu sobu sa sve krevetom, a  oni se neće probuditi. Zato pokupite jastuk i pokrivač i pravac dnevna soba ako želite bar malo da se naspavate.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)