Vežbanje

ONA JE UŠLA U 10. DECENIJU ŽIVOTA, a kada vidite šta radi pašće vam vilica do poda! Nikome nije jasno kako je ovo moguće! (VIDEO)

U helankama i sa lepo stilizovanom frizurom ova dama je očarala sve korisnike TikToka, kao i njena ćerka koja ima 59 godina i majka je sedmoro dece.

04.04.2023 16:01

ONA JE UŠLA U 10. DECENIJU ŽIVOTA, a kada vidite šta radi pašće vam vilica do poda! Nikome nije jasno kako je ovo moguće! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/fit__momof7

Ako ste dosad imali izgovor da se ne pokrenete i ne počnete da vežbate, ili još gore, ukoliko vas mrzi da odete i do frizera, jedna baka će vam dati dobru lekciju. Iako njene godine mnogi i ne dožive, dok se oni kojima to i pođe za rukom bore s mnogobrojnim zdravstvenim problemima, ona svakodnevno pokazuje da je njenih 91 godinu samo broj.

Printscreen/TikTok/fit__momof7

Ova žena dolazi triput nedeljno u teretanu i radi na svojoj snazi

Naime, na TikToku je osvanuo snimak starice koja vežba u teretani . Sa uredno stilizovanom frizurom u sportskoj opremi, ona vežba triput nedeljno na spravama za kolena kako bi dobila na snazi. Snimak je objavila njena ćerka, sugerišući svima kako mogu istu vežbu da urade na podu, ukoliko su im mišići ruku slabiji. 

Vremešna starica, inače, potpuno pravilno izvodi pokrete, čvrsto se držeći za spravu. Ono što je važno napomenuti jeste da izvođenje te vežbe zahteva i jake trbušnjake jer podrazumeva podizanje nogu u visini struka. 

- Ona je moj idol -

- Sve što mogu da kažem jeste: Neverovatno! Radila sam ovu vežbu neko vreme, ali ne poput nje! - 

- Kakva inspiracija! -

- Da li je ovo stvarno? -

- Tvoja mama je jača od mene - komentarisali su korisnici mreže s dozom čuđenja.

Tiktokeri su bili oduševljeni upornošću i voljom vremešne žene rekavši da je za svaku pohvalu takva istrajnost i volja za životom. Jedna od korisnica je rekla da i njen otac u 86. godini u teretani provodi po dva sata. Drugi su napomenuli da, gledajući ovaj video, ne postoji izgovor da svako od nas ne bude fizički aktivan.

Inače, Tiktokerka koja vežba s majkom je ljubitelj fitnesa i redovno deli svoje aktivnosti i savete koji mogu biti svima od pomoći. Pored toga, ona ima 59 godina i majka je sedmoro dece. 

@fit__momof7 Prioritizes regular physical exercise, healthy eating habits and realizes that health is her wealth #91 #aginggracefully #goldenyears #goals #mymom #healthyliving #agingtips #healthiswealth #nevertoolate ♬ original sound - Dalyce

U jednom od snimaka gde razgovara sa majkom, Tiktokerka je pita zbog čega farba kosu, a ne pušta je da bude seda, na šta joj starica odgovara da ne želi da izgleda staro. Većina žena se složila sa tim stavom rekavši da je sasvim u redu da ona nosi godine na način koji želi i da je u redu da brine o svom izgledu bez obzira na to što je već u dubokoj starosti. Kako su rekli, ona zaista izgleda fenomenalno za svoje godine i inspiriše sve žene.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)