Vežbanje

IMA 70 GODINA I ODUZIMA DAH U BIKINUJU: Rene je najstarija bodibilding takmičarka i izgleda brutalno! (VIDEO)

Na nagovor svog trenera prvi put se na fitnes takmičenju pojavila sa 69 godina i osvojila šesto mesto u konkurenciji devojaka koje su po nekoliko decenija mlađe od nje.

06.02.2023 13:01

IMA 70 GODINA I ODUZIMA DAH U BIKINUJU: Rene je najstarija bodibilding takmičarka i izgleda brutalno! (VIDEO)
Instagram/Printscreen/reneefitat70

Rene Landres (70) na pragu je osme decenije života ali sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama za nju su godine samo broj.

Kako je objasnila za britanske medije, tek sa 69 godina počela je da se takmiči u fitnesu samo zato što voli da se slika u bikiniju. Kako su rekli njeni brojni pratioci na mrežama, Rene izgleda brutalno u kupaćem kostimu  i treba da bude ponosna na svoje telo.

Najstarija takmičarka

Na nagovor svog trenera Rene je prošle godine sa punih 69 godina prvi put počela da se nadmeće na bodibilding takmičenjima. „Devojka iz Teksasa“, kako je zovu, bila u konkurenciji sa takmičarkama koje su od nje mlađe i po četiri, pet decenija ali je ipak osvojila šesto mesto.

- Bila sam tako nervozna jer je to bilo moje prvo takmičenje, ali sam vrlo brzo stekla samopouzdanje. Shvatila sam da moram da prevaziđem strah i nervozu koju sam osećala samo zato što sam znala da sam najstarija takmičarka u fitnesu – rekla je ona.

Kako je naglasila ima divnog fitnes trenera koji je stalno podsticao da se takmiči ali je ona bila previše uplašena.

- Trebalo mi je nekoliko godina da skupim hrabrosti da obučem svetlucavi bikini i pojavim se na sceni pred gomilom stranca. Ali, nakon što sam odradila prvi izlazak na binu i stekla podršku posle je sve bilo lako. Sad se pitam čega sam se toliko plašila – bila je iskrena Rene.

Podrška na mrežama

Rene je već najavila da će se u martu pojaviti na još jednom takmičenju koje će se održati u Ohaju, a njenih 12.000 pratilaca na Instagramu joj je jednoglasno poručilo da jedva čekaju da je ponovo vide na sceni.

- Veoma sam zahvalna i počastvovana što imam priliku da predstavljam žene starije životne dobi na ovom prestižnom takmičenju. Ko može ovo da uradi sa 70? Ja! – poručila je Rene koja ne krije da uživa u svakom trenutku takmičenja.

Vežbanje je sastavni deo njenog života već godinama, a Rene ima neverovatnu podršku na mrežama.

- Gospođo, vi ste potpuno neverovatni. Uskoro punim 53 godine i vi ste moja inspiracija -

- Izgledate sjajno i verujem da se tako i osećate. Bila bih vam zahvalna kad biste mi otkrili vaš način ishrane-

- Vi ste apsolutno neverovatni i prelepi, živi dokaz da žena može biti zgodna, lepa i aktivna u svakom periodu svog života. Bravo! – bili su samo neki od komentara njenih pratilaca na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)