Telo

SUPERBAKA U SEDMOJ DECENIJI PRIVLAČI SAMO MLADIĆE! Kad vide njeno telo i trbušnjake svi ostaju bez reči, a sad je otkrila tajnu savršenog izgleda!

Lesli Maksvel lični trener privlači veliku pažnju jer izgleda sjajno na polovini 7. decenije i ne krije da je opsednuta teretanom.

27.01.2023 12:01

SUPERBAKA U SEDMOJ DECENIJI PRIVLAČI SAMO MLADIĆE! Kad vide njeno telo i trbušnjake svi ostaju bez reči, a sad je otkrila tajnu savršenog izgleda!
Printscreen/Instagram/https://www.instagram.com/lesleymaxwell.fitness

Kada dame zađu u sedmu deceniju života, očekivano je da ih vidimo kako šetaju svoje unuke ili kupuju na pijacama i prodavnicama, najčešće veoma svedenog izgleda svojstvenog većini žena u tim godinama. Kažemo većini jer je zaista retko videti pripadnicu nežnijeg pola da u tim godinama izgleda poput tridesetogodišnjakinje, međutim, izuzetaka koji potvrđuju pravilo čini se da i te kako ima.

Ovo je priča o jednoj baki koja krupnim koracima gazi šezdeset i neku, a koja je opsednuta teretanom pa je svoj život usmerila ka vežbanju i fit-izgledu. Zove se Lesli Maksvel i na Instagramu je prati 126.000 ljudi, oduševljenih njenom impresivnom građom i mladalačkim izgledom. Na svom profilu ona redovno deli objave u kojima "promoviše" svoj način života, izgled i aktivnosti kojima je okupirana.

Recept za tako savršeno oblikovano telo i još bolju energiju Lesli je odlučila da podeli sa svojim pratiocima rekavši da je za sve pobrojano najviše zaslužna hrana. Naime, ta Australijanka iz Melburna je opisala svoju dnevnu rutinu, istakavši da nekada njen posao zahteva i kasne sesije sa klijentima koje završavaju u 22h. To je vreme kada mnogi ljudi već uveliko spavaju, međutim, ona ne leže dok ne odradi sve zacrtano. 

Uravnotežena ishrana, koje se Lesli strogo pridržava, uključuje zasićene masti koje nivo šećera u krvi održavaju stabilnim. Post ne praktikuje jer se, kako kaže, nakon njega oseća letargično.

Lesli je pokazala da ima isklesane trbušne mišiće, lepo obikovane bicepse i generalno besprekornu figuru. Za teretanu je poput većine devojaka obučena u sportski top i helanke, što posebno daje na atraktivnosti njenoj figuri. Za besprekoran izgled na fotografijama trudi se da ima šminku i stilizovanu frizuru.

- Vi ste, gospođice, izuzetno atraktivni. Tamo bih samo buljio u vas - 

- Topmodel -

- Dosta, mislim da ćeš moje srce zaustaviti -

- Vau! Oduzimaš dah! Apsolutno zapanjujuće telo-prava umetnost posla! -

- Toliko zgodna! - komentarisali su njeni pratioci.

Superfit baka je otkrila kako privlači pažnju mladića, pa čak i onih tek punoletnih. Za nju su godine samo broj i kako kaže, oduvek je imala mlađe partnere, uključujući i njenog bivšeg supruga od kog je starija 13 godina. 

Lesli na fotografijama pozira sasvim samouvereno, pa se vidi da je zadovoljna sobom, a inače je personalni trener već godinama. Učestvovala je u mnogim fitnes izazovima i takmičenjima i osvajala prestižne nagrade. Ima 63 godine i troje dece, ali je razvedena. Jednom prilikom je istakla da se zabavlja isključivo s muškarcima koji su rođeni nakon 1957. godine jer ih to čini mlađima od nje. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Sila

27.01.2023 14:53

Džaba teretana, od babe ne biva devojka.