Telo

SPREDA IZGLEDA NORMALNO, ALI KADA SE OKRENE PRIZOR JE ZAPREPAŠĆUJUĆ! Poznata Tiktokerka ne može na miru da trenira u teretani od radoznalih pogleda! (FOTO/VIDEO)

Tiktokerka po imenu Elvira svojim fizičkim izgledom izaziva brojne reakcije gdegod se pojavi, a posebno u teretani čiji je redovni posetilac.

24.01.2023 14:25

SPREDA IZGLEDA NORMALNO, ALI KADA SE OKRENE PRIZOR JE ZAPREPAŠĆUJUĆ! Poznata Tiktokerka ne može na miru da trenira u teretani od radoznalih pogleda! (FOTO/VIDEO)
Printscreen/Tiktok/elvirafitness

U današnjem, modernom svetu gotovo je postalo nezamislivo da većina ljudi ne odlazi u teretanu radi vežbanja, pri čemu su pripadnice nežnijeg pola stale rame uz rame s muškarcima kada je u pitanju rad na sopstvenom izgledu. Mnogi tvrde da sprave u teretanama čine čuda za njihovo telo, i da je to glavni razlog odlazaka na treninge, međutim, ima vežbača koji teretanu posećuju kako bi se oslobodili akumuiranog stresa ili da bi upoznali neku zanimljivu osobu i tako poradili na svom društvenom životu.  

Jedna fitnes-instruktorka, koja na TikToku objavljuje sadržaj pod imenom Elvira, rado s ljudima deli koliko voli da posećuje teretanu, priznajući da većinu slobodnog vremena provodi tamo. Iako je pored toga ona zauzeta mama, Elvira predano radi na svom izgledu i želi da bude najbolja verzija sebe. 

Ono što je, međutim, za tu sada već poznatu Tiktokerku specifično, jeste da ona na prvi pogled ne deluje ništa posebnije u odnosu na druge devojke koje redovno treniraju, ali, kada se okrene iz profila ili otpozadi, Elvira sve prisutne ostavlja u šoku. Njena velika stražnjica pokazuje koliko ona u stvari trenira i pre svega radi na jačanju gluteusa.

Kako je otkrila, tajna njene zategnute zadnjice je u tehnici koja se u bodibildingu naziva "bulking"

Printscreen/Tiktok/elvirafitness

Fitnes instruktorka je otkrila kako postiže efekat velike i podignute zadnjice

- Nemam kukove napred, tako da ne očekujete pozadinu - napisala je uz jednu objavu.

I dok je pozirala u kameru pokazujući direktno ono na šta se fokusirala, mnogi nisu mogli da veruju. Zato su i usledile mnogobrojne reakcije. 

- To se zove prirodno! -

- Perfekcija -

- Impresivno! Drži se dobrog posla! -

- Mislim da je do pantalona -

- Ok sad nam reci kako si to uspela - komentarisali su pratioci instruktorke.

Elvira je pokazala da je strpljiva i istrajna u postizanju svog cilja, objavljujući sve vrste vežbi koje u teretani radi. Najčešće izvodi tzv "mrtvo dizanje", odnosno podizanje i spuštanje šipke s velikim opterećenjem u nagnutom položaju, čime aktivira mišiće gluteusa. Radi i vežbe poznate kao "bugarski čučanj".

Ona u svojim objavama na TikToku izgleda veoma atraktivno, što zbog tela na kom radi veoma posvećeno, što zbog sportske odeće koju pažljivo bira za vežbanje. U jednoj od snimaka je napisala kako devojke koje vežbaju u teretani nemaju kukove, ali zato imaju izgrađene mišiće na zadnjici. Priznaje, međutim, da je mnofo i do građe i genetike, navodeći da je zato stalna meta radoznalih pogleda.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)