Telo

UNAKAŽEN ČUVENI TIKTOKER: Želeo sam tetovažu na čelu, a dobio užas, kako je otok nestajao postajalo je sve gore! (VIDEO)

No Hun ima više miliona pratilaca na popularnoj društvenoj mreži, a sada je sa njima podelio šta mu se dogodilo u salonu za tetoviranje.

21.01.2023 12:01

UNAKAŽEN ČUVENI TIKTOKER: Želeo sam tetovažu na čelu, a dobio užas, kako je otok nestajao postajalo je sve gore! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/nohun_

Mnogima je poznato ime No Hun, budući da je u pitanju internet zvezda i mladić koji je preko noći postao poznat širom planete. Nekada je živeo u izuzetno teškim uslovima, međutim, danas se može pohvaliti s više od pola miliona pratilaca i više od 18 lajkova na svojoj platformi. I ovog puta on je privukao pažnju svetske javnosti neobičnim iskustvom kroz koje je prošao kada je poželeo da dobije tetovažu iz snova, a zatim gorko zažalio.

No Hun se uputio u salon za tetoviranje kako bi ono što je zamislio i dobio. Naime, želeo je da iscrta bodljikavu žicu na svom čelu, po čemu bi verovatno bio autentičan jer se takve tetovaže i ne mogu baš često videti. Međuim, ono što je dobio potpuno ga je porazilo.

Printscreen/Tiktok/nohun_

No Hun je sa svojim pratiocima podelio kako mu izgleda čelo nakon iscrtavanja bodljikave žice 

Mladić je pomenutu tetovažu video na Guglu. Pomislio je da će to biti pravi izbor za njega i da će ona izgledati sjajno na njegovom čelu.

Hunova tetovaža je, pak, naišla na podrugljive komentare korisnika koji su rekli da su mislili kako će Tiktoker ići na transplataciju kose, te da su mu lekari zato iscrtali liniju kuda bi vlasi trebalo da prođu.

- Imao sam tetovažu - bodljikavu žicu. U suštini znate da niko ne može da mi prodre u um. Ništa to ne znači. Ne znam zašto, ali mora da budem iskren, kajem se - priznao je on u objavi. 

Kako je kasnije naglasio, crtež je postajao sve gori kako je vreme odmicalo i kako se koža smirivala. 

Samo dan nakon objavljivanja, Hunov snimak je postao viralan i počeo je da se deli nebrojeno puta na mreži, a korisnici TikToka nisu propustili priliku da prokomentarišu kako je "zabrljao". 

@nohun_ Replying to @Maria MARIA ♬ original sound - NOHUN

- Mislio sam da ste imali transplantaciju kose -

- Toliko me nasmeješ, divna si osoba -

- Nisam samo ja mislio da je to linija za transplantaciju kose -

- Još nije Noć Veštica - komentarisali su njeogvi pratioci. 

Međutim, kako u svakoj priči postoje različiti uglovi gledanja, čini se da je bilo i onih kojima se taj "rad" dopao. Ohrabrili su Tiktokera da je tetovaža autentična i interesantna te da se njima zaista sviđa.

- Neverovatno je, meni se sviđa - rekao je jedan od korisnika mreže.

- Želim to - komentarisao je drugi.

Mnogi su mu poručili kako to sada može da se reši jedino laserom, dok je jedna korisnica šaljivo navela kako je uklonila sve tetovaže koje je nasumično birala sa Gugla i tetovirala se. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)