Kosa

NIKAD VIŠE NEĆETE PRATI KOSU A DA NE POGLEDATE POLEĐINU PAKOVANJA ŠAMPONA: Žena u šoku kad je videla ovaj simbol, a ima ga na svakoj boci! (VIDEO)

Jedna Tiktokerka pokrenula je raspravu na toj društvenoj mreži kada je na pakovanju šampona ugledala oznaku 12m.

04.01.2023 20:01

NIKAD VIŠE NEĆETE PRATI KOSU A DA NE POGLEDATE POLEĐINU PAKOVANJA ŠAMPONA: Žena u šoku kad je videla ovaj simbol, a ima ga na svakoj boci! (VIDEO)
shutterstock.com

Pranje kose je rutinska stvar i malo ko od nas zagleda bocu šampona, a posebno ono šta piše na njenoj poleđeni. Međutim, Tiktokerka koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao @denisephx_official bila je zbunjena kad je primetila mali znak na svakoj flaši šampona ili regeneratora. Ona je slikala poleđinu, zaokružila simbol i upitala pratioce da li znaju šta to znači.

Šokirana Deniz bila je zbunjena kad je videla mali znak koji podseća na otvorenu kantu za đubre pored koje piše 12m.

- Kada ste saznali šta ovo znači? Da li to znači koliko dugo smete da koristite taj proizvod od datuma kada ste prvi put otvorili bocu. Da li se posle isteka tog vremena smatra da proizvod nije više dobar? – upitala je ona.

Usledile su brze reakcije njenih pratilaca koji su joj sve razjasnili.

- To je oznaka koliko meseci možete bezbedno koristiti proizvod nakon otvaranja. Ne bih ni ja znao, ali sam se svojevremeno zabavljao da devojkom koja je išla u školu za kozmetičare pa mi je ona to pričala - 

- Nikad mi nije palo napamet ni da zagledam bocu sa šamponom. Da sam juče umrla ne bih imala pojma šta predstavlja ta oznaka - 

- Nisam znao ni ja ali sam eto danas naučio. Čovek se uči dok je živ – bili su samo neki od komentara njenih pratilaca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)