Telo

ZBOG PODVIGA OVE DEVOJKE U TERETANI OSTALI VEŽBAČI SU ZANEMELI: A onda je otkrila šta ju je motivisalo! (VIDEO)

Ona je lični trener i svakodnevno ljudima deli savete o pravilnom vežbanju, a način na koji ona trenira ostavlja bez reči.

19.01.2023 18:30

ZBOG PODVIGA OVE DEVOJKE U TERETANI OSTALI VEŽBAČI SU ZANEMELI: A onda je otkrila šta ju je motivisalo! (VIDEO)
printscreen/Tiktok/nenmilutino

Ukoliko pitate one koji su skoro svakodnevno u teretani gde pronalaze motivaciju za vežbanje, najverovatnije će vam kratko reći da je nekada po sredi samo disciplina, a ne i želja da treniraju. Ipak, moramo priznati da nema ništa lepše od motivacije, lične ili one koje dolazi sa strane, pa makar delovala i besmisleno ukoliko je neko u stvarno besprekornoj formi. U nekim slučajevima ta motivacija može da bude i razmenjen osmeh u prolazu, nečiji dobar izged i slično.

Muškarci više od žena traže potvrdu sa strane, naročito kada odmeravaju snagu u teretani, međutim, i ženama je isto tako potrebno priznanje, pa makar to bilo i u kratkoj reči "bravo".

Nena Milutinović, personalni trener, na TikToku je pokazala kako ju je motivisala simpatična scena iz teretane da uradi nešto zaista nesvakidašnje. Naime, nju je jedan muškarac posmatrao kako vežba, a izraz njegovog lica je govorio više od hiljdau reči, pogotovo kada je ona počela da izvodi vežbu propadanja, što podrazumeva aktiviranje tricepsa, bicepsa i leđa. Ona je, pritom, vežbu izvodila s opterećenjem od 20 kilograma i to u deset ponavljanja, tako što je ogroman teg čvrsto držala između nogu. 

Muškarac iz teretane ju je posmatrao i pravio urnebesne grimanse, ne verujući da vidi ženu takve snage.

Nena je snimak podelila na TikToku uz opis "saosećao se sa mojim propadanjima, kakav car- kakva motivacija", što je izazvalo salve reakcija na mreži. 

@nenmilutino Saosećao se sa mojim propadanjima, kakav car — kakva motivacija! 🫡 #gymmotivation #fitness #fyp #tiktoksrbija #trend #motivacija #reakcija #dips #propadanja ♬ original sound - Owen

- Ma tako je! -

- Hahaha kakva legenda -

- O čemu li on razmišlja sa takvim izrazom lica -

- Ma baš si ga motivisala da odustane -

- Njemu teško gledati - komentarisali su korisnici mreže.

Devojka je pokazala kako se odlično snalazi u teretani, ponavljajući je deset puta vidno skoncentrisana na svoj cilj. 

Inače, ona svakodnevo daje savete o pravilnom izvođenju vežbi, pomažući na taj način početnicima u teretani, naročito ženama. Njen savet je da se ljudi najpre dobro informišu pre nego što krenu s treniranjem ili ukoliko im određena vežba ne daje rezultate.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)