Telo

5 TRENDOVA ZA LAKIRANJE NOKTIJU U 2023. GODINI: Šta kažete na žele od ostriga ili stil kornjače, nećete im odoleti?! (FOTO)

Potpuno je svejedno da li ćete se kod kuće pozabaviti noktima ili ćete to da odraditi u salonu, ovo su manikirski trendovi koji će vladati narednih meseci.

09.01.2023 19:01

5 TRENDOVA ZA LAKIRANJE NOKTIJU U 2023. GODINI: Šta kažete na žele od ostriga ili stil kornjače, nećete im odoleti?! (FOTO)
shutterstock.com

Godina 2022. je iza nas, a nova nam donosi mnogo zabavnih i glamuroznih trendova za stilizovanje noktiju. Iako svaka dama ima svoje afinitete, a mnoge ne vole da eksperimentišu, stručnjaci za manikir poručuju da se treba odvažiti i napraviti korak dalje u novoj godini, pa čak i kad su nokti u pitanju. Iako su crveni nokti neprikosnoveni i dame se rado priklanjaju toj klasici, u novoj godini biće dosta zanimljivih trendova.

Žele od ostriga

Korejski trend umetnosti noktiju uveliko je zavladao, a katrakteriše ga sedefasti lak plus 3D gel koji daje oblik želea od ostriga. Stručnjaci za manikir preporučuju da se kombinuju dva dizajna, odnosno pomenuti lak sa recimo onim crnim, tako da neki od prstiju naprave kontrast.

Mikrofrancuski manikir

Rejčel Glas, jedna od najpoznatijih osnivačica salona u Njujorku, a i šire, napominje da će francuski manikir i dalje držati tron i biti veoma popularn među damama. Međutim, u 2023. godini, on će doživeti malo ažuriranje i to je ta tanka linija koja može biti obojena bilo kojom drugom kontrast-bojom u odnosu na podlogu. Mikrofrancuski manikir nije novi trend, ali ga žene vole jer je minimalistički i ta jedna tanka linija zaokružuje izgled noktiju.

Braon čokolada

Ukoliko ste u nedoumici koju boju laka odabrati, uvek je prihvatljivo da to bude neutralna braon, a ako biste da odaberete pravi ton, onda je to čokolada. Jednostavan manikir koji ne zahteva puno vremena, niti nekog posebnog rada, možete upotpuniti providnim sjajnim lakom.

Kornjača stil

Ovaj dizajn noktiju je visoko u vrhu pretrage kada je manikir u pitanju, a možete eksperimentisati sa karamel i providnom ili žele nijansom. Ta nijansa ga čini odličnim prelaznim manikirom, a s obzirom na to da smo u novoj godini sa mnogo sezona i prelaza ovo je savršen dizajn, tvrde kozmetičari.

"Krvavo" crvena boja

Iako mnoge dame imaju problem sa odabirom prave nijanse crvene boje koja je uvek u trendu, stručnjaci napominju da će ove godine biti trendi ona koja vuče na kestenjastu nijansu ili boju volovske krvi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)