Telo

REKLI SU MI DA ĆE MI U TRUDNOĆI RASTI SAMO STOMAK, A NE OVO! Mlada mama otkrila s čim se suočila dok je čekala bebu i snimkom šokirala sve! (VIDEO)

Kejli Hil je otkrila jedan veoma neobičan simptom koji je primetila dok je bila u drugom stanju, a koji je uplašio mnoge korisnice društvenih mreža.

29.12.2022 12:26

REKLI SU MI DA ĆE MI U TRUDNOĆI RASTI SAMO STOMAK, A NE OVO! Mlada mama otkrila s čim se suočila dok je čekala bebu i snimkom šokirala sve! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/kaylyn.hill

Trudnoća je jedan od najradosnijih perioda za ženu, ali i veoma izazovan jer se za to vreme mnoge buduće mame suočavaju s raznim simptomima i promenama, kako fizičkim, tako i psihičkim. Mnoge od tih promena nisu uočljive na prvi pogled, međutim sam naziv "drugo stanje" nagoveštava da se se dame u periodu kada nose bebu u stomaku suočavaju s ozbiljnim transformacijama. Prvi pokazatelj i najuočljivija promena u trudnoći je svakako stomak, koji iz meseca u mesec raste. Međutim, iako je to zajedničko za sve žene, neke od njih se suočavaju sa pomalo neobičnim simptomima i promenama. 

Naime, u jednom snimku koji je postao viralan, Tiktokerka Kejli Hil je podelila da se kod nje nije povećavao i menjao samo stomak, kako je ona očekivala, već da je to bio i nos. Da bi potkrepila svoje tvrdnje ona je objavila video-zapis na kom se vidi njen nos pre trudnoće, kao i za vreme nje. Razlika je očigledna već na prvi pogled. U opisu objave mlada žena je napisala: "Svi želite da pričate o trudničkom nosu, stanje postaje sve gore".

Usledile su mnogobrojne reakcije, pre svega žena, koje nisu želele da poveruju da se tako nešto zaista dešava.

- Nikada nisam htela decu -

- Da li je ovo realno? -

- Da li ovo prestaje? -

- Moj nos je moja velika nesigurnost... šta ću raditi kada dođe moje vreme? -

- O, Bože, imala sam ove simptome u prvoj trudnoći - komentarisale su korisnice.

I dok su mnoge bile razočarane time da će se tokom trudnoće možda suočiti sa istim problemom kao Kejlin, ona je otkrila da se "tok" nosa povukao, kao i mnogi drugi simptomi. Kako je ona objasnila, došlo je do oticanja tela i zbog toga se voda više zadržavala u organizmu. Na to se nadovezala jedna devojka koja je navela da može da pomogne unos što više vode i natrijuma, posavetovavši sve trudnice da koriste roler za masažu lica i da će on dati mnoge dobre rezultate. Druge korisnice mreže su se žalile da su imale sličan problem sa stopalima, te da su takve situacije uobičajene u trudnoći.

Kejlin je otkrila u drugom videu da se suočila i sa drugim promenama u trudnoći.

- Celo telo mi je nateklo u trudnoći. Nisam mogla da nosim prstenje - otkrila je ona i dodala kako nije shvatala koliko sve izgleda alarmantno dok nije uporedila slike pre i nakon trudnoće. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)