Telo

DA LI ZNATE ŠTA SU BIMBO DEVOJKE: Na listi je i vatrena Hrvatica iz Katara

Ove devojke su opsednute plastičnim operacijama i potrošile su pravo bogatstvo na brojne hirurške korekcije.

02.01.2023 21:30

DA LI ZNATE ŠTA SU BIMBO DEVOJKE: Na listi je i vatrena Hrvatica iz Katara
Printscreen Instagram/@lenakeskic

U poslednje vreme na društvenim mrežama pojavio novi trend pod imenom bimbo. U pitanju su devojke koje su zavisne od plastičnih operacija i koje s ponosom pokazuju svoja ogromna usta i prevelike silikonske grudi.

Kako one tvrde, bimbofikacija je novi trend hiper ženstvenosti koji pruža, kako one tvrde, neverovatnu moć ženama.

Srećna republika vam predstavlja četiri žene koje imaju ogroman broj pratilaca na društvenim mrežama upravo zahvaljujući svom izgledu koje su postigle uz pomoć plastične hirurgije. Na listi se nalazi i jedan nemački model poreklom sa Balkana.

 

 

1. BIMBO IKONA

Enis Suda iz Turske je bimbo ikona i samo na Instagramu je prati više od 2.5 miliona ljudi. Ona svom profilu često deli detalje iz svog privatnog života i kako uživa u luksuzu. Uvek putuje prvom klasom, obožava da novac troši na haljine, cipele i torbe sa potpisom luksuznih brendova. Prema sopstvenom priznaju potrošila je na stotine hiljada dolara na plastične operacije. Radila je povećanje grudi, zadnjice, usana a redovno koristi botoks. Njen inboks je prepun poruka slavnih fudbalera, glumaca i pevača koji žele da budu s njom, piše Dejli Star.

 

 

 2. LUTKA IZ STVARNOG ŽIVOTA

Devojka poznata pod imenom Fetiš Barbi živi u Australiji i važi za fetiš ikonu, seks simbol i jednu od najpopularnijih devojka na Onlifans zahvaljujući kojem zarađuje ogroman novac. Ona ne krije da je opsednuta plastičnim operacijama. Prvi put botoks je ubrizgala u lice sa samo 18 godina a prvo od mnogobrojnih povećanja grudi imala je sa 19 godina. Kako je otkrila, potrošila je skoro 20.000 evra kako bi se pretvorila u živu „Lutku na naduvanje“.

- Neko mi je rekao da izgledam kao lutka na naduvavanje i tada sam znala da radim baš sve kako treba. Opsednuta sam plastičnim operacijama, mnogi bi rekli da sam zavisnik ali ja jednostavno ne mogu da prestanem sa filerima – rekla je ona.

3. NA LISTI I JEDNA BALKANKA

Magdalena Keškić za sebe kaže da je uspešan nemački model poreklom iz Hrvatske. Popularnost je stekla kao navijačica reprezentacije Hrvatske na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru. Ima više od 317.000 pratilaca na Instagramu i zahvaljujući svom izgledu, kako tvrdi, sarađivala je sa poznatim svetskim brendovima kao što je Iv Sen Loran, Louis Vuitton, Dior…

- Kada sam otvorila Instagram nalog poznati brendovi su sami počeli da mi se javljaju i vrlo brzo sam shvatila da na ovaj način mogu dobro da zaradim. Moj cilj je da promovišem glamur – rekla je Magdalena.

Mnogi u bimbo zajednici smatraju da devojke treba da se ugledaju na nju zato što je koliko toliko zadržala sopstveni izgled posle operacija.

Magdalena nije otkrila kakve je sve plastične korekcije radila na sebi ali je jasno da je povećala grudi, da ima filere u usnama i da stavlja botoks.

4. BIMBO BARBI

Rebeka je Britanka koja je u potpunosti prihvatila bimbo način života iako zbog brojnih plastičnih operacija ima zdravstvene probleme. Naime, ona ima sve gore probleme sa kožom, zglobovima i krvnim sudovima što je posledica brojnih operacija i više ne sme da povećava grudi iako bi to želela.

Na Onlifans nastupa pod imenom Bimbo Barbi i želja joj je da liči na čuvenu plastičnu lutku.

Rebeka je nekad bila uspešna bankarka ali je dala otkaz kako bi mogla u potpunosti da se posveti novom načinu života.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)