Telo

ODUVEK JE IMALA NAJVEĆU ZADNJICU, ali je odlučila da je učini još većom! Plavokosa lepotica sa TikToka obara sve rekorde, pogledajte kako sada izgleda! (FOTO/VIDEO)

Plavokosa devojka privlači ogromnu pažnju na društvenim mrežama, a tvrdi da je od svog, takoreći nedostatka, napravila brend koji ju je učinio poznatom u celom svetu.

bySrećna republika

08.01.2023 15:01

ODUVEK JE IMALA NAJVEĆU ZADNJICU, ali je odlučila da je učini još većom! Plavokosa lepotica sa TikToka obara sve rekorde, pogledajte kako sada izgleda! (FOTO/VIDEO)
Printscreen/TikTok/mysticcwaifuuu

Atraktivna plavokosa lepotica koja se na TikToku predstavlja kao @misticcvaifuuu i koja na toj društvenoj mreži ima impresivnih 2,5 miliona pratilaca, otkrila je za britanske medije da je tokom školskih dana trpela maltretiranje u školi zbog enormno velike prirodne zadnjice. Godinama kasnije ona je, ipak, rešila da svoju pozadinu dodatno uveća brazilskom metodom, koja podrazumeva hiruršku intervenciju, i tako od svog, takoreći nedostatka, napravi veliki plus u životu. Kako tvrdi, zahvaljujući tome sada je postala planetarno poznata, a na svojim objavama na TikToku ima neverovatnih 44,5 miliona lajkova.

Brazilsko podizanje zadnjice, poznato i kao BBL, sve je popularnija estetska procedura. Ona podrazumeva povećanje veličine i korekciju oblika zadnjice, dok se istovremeno uklanja masnoća s drugih delova tela, pre svega butina, kako bi pozadina dodatno došla do izražaja. 

Na jednom snimku vidi se kako Mistik nosi izuzetno uske helanke za teretanu i kratku belu majicu dok pregleda svoj mobilni telefon.

- Proveravam šta radi devojka koja me je maltretirala u srednjoj školi jer imam veliku zadnjicu. Hoću da joj kažem da sam uradila i BBL - napisala je plavuša uz objavu. 

U drugom videu ta mlada žena je objasnila da joj ljudi često govore da je izgledala bolje pre operacije. Ali otkrila je da joj ne smeta ono šta njeni kritičari govore "jer je ona nikad zadovoljnija svojom ogromnom guzom".

Na određeni broj uvredljivih reakcija samo je odgovorila postavljanjem snimka s natpisom "Izgledala si bolje pre operacije“. Na njemu se ona vidi kako stoji leđima okrenuta kameri i navlači uske, sive helanke za teretanu. Zatim se okrenula ka kameri i podigla palac, uz audio snimak pesme Tejlor Svift "Lepo".

 

 

Korisnici TikToka ipak su ostali podeljeni u vezi s njenim izgledom. Dok joj mnogi odaju počast zbog hrabrosti i toga što ne potpada pod uticaj većine, pojedinci je čak i vređaju. 

- Bravo, tugo -

- Ona je dala novac za to?? - 

- Tužno - ređale su se reakcije. 

Međutim, uglavnom joj pratioci poručuju da izgleda neverovatno i da ignoriše "mrzitelje".

- Izgledaš sjajno, bez obzira na sve - zaključio je jedan mladić. 

 

 

U naknadnom videu, žena je odgovorila na https://srecna.republika.rs/search?searchTerm=pitanja koja joj često postavljaju o njenoj pozadini. 

- Odgovoriću na nekoliko pitanja o svojoj pozadini: "Da, ispušta gasove", "Da li je realna? Delimično - moji kukovi su pravi, ali oblik ne, širina, da" - otkrila je Mistik.  

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)