Telo

DA LI STE IKAD VIDELI OVAKVU AGENTKINJU ZA NEKRETNINE? Ređaju se komentari: Njene obline zanimljivije su od kuća koje prikazuje!

Klijenti je hvale da je veoma obrazovana i profesionalna, a muškarci je prose na društvenim mrežama.

20.01.2023 12:20

DA LI STE IKAD VIDELI OVAKVU AGENTKINJU ZA NEKRETNINE? Ređaju se komentari: Njene obline zanimljivije su od kuća koje prikazuje!
Printscreen Tik Tok/@thecourtneynielson

Kortni Nilson je agent za nekretnine jedne prestižne agencije u predgrađu Atlante u Sjednjenim Američkim Državama. Iako je veoma profesionalna u svom poslu, o čemu svedoče i pohvale njenih klijenata, ima onih koji smatraju da su njene obline mnogo zanimljivije od kuća koje pokazuje.

Sudeći prema komentarima, atraktivna agentkinja s bujnim oblinama pomutila je razum muškarcima.

Bujne obline

Nilsonova na TikToku redovno postavlja video-snimke ne samo iz privatnog života, već i sa svog posla. Iako je pristojno obučena bez isticanja atributa, mnogi su na toj društvenoj mreži ocenili da njene bujne obline sigurno ometaju njene klijente koji su došli da gledaju kuću za iznamljivanje ili je prodaju.

- Pokušava da mi proda bazen, ali ja ne mogu da se skoncentrišem zbog njenoh oblina - 

- Bože, nisam mogao da skrenem pogled sa agentkinje, čak sam i zaboravio da gledam kuću koju je pokazivala - 

- Čim se okrenula da otvori vrata pomislio sam "Prodato"! - 

- Da li uz kuću dobijamo i tebe? Iskreno, ja bih te zaprosio - 

- Zamislite da kupite kuću samo zato što ste mislili da je agent za nekretnine zaljubljena u vas - bili su samo neki od komentara muškaraca ispod video-snimka zanosne brinete, koji je imao više od 460.000 pregleda.

@thecourtneynielson Tell me the other agent pissed you off without telling me the other agent pissed you off #realtor #realtoroftiktok #realtorlife #realestate #realestateagent #fyp #foryou #viral ♬ Infinity - Jaymes Young

Pohvale klijenata 

Oni koji su imali priliku da lično upoznaju lepu agentkinju za nekretnine, tvrde da je ona maksimalno profesionalna.

- Kortni je uradila neverovatan posao i pomogla nam da kupimo našu prvu kuću. Nju smo zvali nekoliko godina kasnije kad smo poželeli da tu kuću prodamo i ponovo je sjajno obalila svoj posao. Izuzetno je obrazovana i profesionalna. Preporučio bih je svima i budite sigurni da vas neće razočarati - napisao je jedan od njenih klijenata.

Pohvale na njen račun usledile su od još jednog njenog klijenta.

- Kortni je veoma profesionalna, zna svoj posao i odlično je upućena u kupovinu i prodaju nekretnina. Ona se pobrinula da svi poslovi i dokumentacija u vezi sa kupovinom našeg doma prođe besprekorno i mnogo lakše nego što smo očekivali - napisao je drugi zadovoljni klijent lepe agentkinje za nekretnine.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)